To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Nasze Męskie Wpadki

qBert - Nie 04 Lis, 2007 12:17

Ja zapomniałem o imieninach :P Ale oczywiście wykręciłem się że to wina braku czasu itd itp :jezyk:

Albo akcja która miała miejsce przy Irysie, jedziemy razem samochodem we 4. Moja i jego dziewczyna gadają o małżeństwie itp itd a ja wypaliłem że to żałoba jak bym się teraz zaręczył xD W sumie to później obie na mnie najechały :P

Albo jak zabrałem swoją wtedy jeszcze koleżankę na 1 wspólną imprezę, po 2 godzinach nawaliłem się jak świnia, tak że co pół godziny waliłem pawia i spałem dalej. Obiecałem jej Ojcu i jej że odprowadzę ją do domu koło 24. A wstałem z ławki chyba koło 4.30 i to ona prowadziła mnie do domu bo było ślisko i co chwila padałem na lód :P

adaxdk - Nie 04 Lis, 2007 12:20

hehhe...
To było dośc dawno, ale warto opisac :) Moja była (wtedy obecna) wyjechała do Angli, do braci na tydzień. A dla mnie to oznaczało tylko jedno ... tydzień imprezy. I w ciągu tego tygodnia przyłapała mnie na siedmiu imprezach, bo codziennie dzwoniła :) Była zła jak osa, ponieważ wczesniej ja zapewniałem ze bede sie uczył, ... Ale juz najbardziej zła była wtedy, jak wrociłem do domu po jakieś imprez, oczywiście mocno wcięty i zmęczony, a on zadzwoniła na domowy, bo taniej i mogła całe 45min pogadac, (płaten z góry). hehe no i tak rozmawiamy, rozmawiamy a tu nagle sie budzę z rana i nie wiem co sie dzieje ... :) Żebym nie zobaczył telefonu domowego obok na łóżku to bym nawet nie pamiętał ... po powrocie nie mogła na mnie patrzec po tym jak 20min darła sie w słuchawkę myśląc ze żartuje sobie ;)

O powrotach do domu od niej to tak jak wyżej :) Wracałm ale oczywiscie "po drodze" jakis sklep sie zahaczy .. jakiegoś kolega "przypadkiem" sie spotka i takie tam. Kiedyś był tak ze stoję za sklepem pije piwo w gronie :) a tu dzwoni i sie pyta czy śpię, prosta odpowiedz "tak malutka, zbudziłaś mnie, co chcesz?" i słyszę: "zaraz u Ciebie będę" bo coś tam ważnego na jutro zapomniała. Oczywiście słyszałem tylko za plecami jak "znajomi" ze mnie mają mocna bke, jak wyrwałem sprintem do domu. Spotkałem sie z nia pod bramką. :) (wg. reszty Polski: pod furtką) xD

qBert - Nie 04 Lis, 2007 12:22

adaxdk napisał/a:
Spotkałem sie z nia pod bramką.

sory że offtopne ale widać że jesteś ze wschodu. Moja babcia też pochodzi z podlasia i tak samo mówi na furtkę :P xD

bamc - Nie 04 Lis, 2007 12:43

bramke to masz w klubach :D (ochrona na wejsciu)
no. 10 - Śro 13 Maj, 2009 20:37

latalem caly dzien z baba po sklepach... zmeczony i zanudzony po powrocie, kobieta moja mowi ze idzie do kolezanki aby ocenic jej zakupy i ze niby bedzie za 2 -4 godziny, to ja na to ze spac ide , no wiec poszedlem na piwko,raptem 3 wypilem w doslownie 30 min a tu moj babsztyl do baru wpada (bo na kwa mac smierc zapomnialem ze pizze zamowily z tego baru) wiek kurde siedze zmieszany,mysle szybko co tu sciemnic ,ale ze szybko 3 piwka chlapnalem to mowie tak : "KWA CO Ty TU ROBISZ??!!"
Aqq - Czw 14 Maj, 2009 00:31

no. 10 napisał/a:
latalem caly dzien z baba po sklepach... zmeczony i zanudzony po powrocie, kobieta moja mowi ze idzie do kolezanki aby ocenic jej zakupy i ze niby bedzie za 2 -4 godziny, to ja na to ze spac ide , no wiec poszedlem na piwko,raptem 3 wypilem w doslownie 30 min a tu moj babsztyl do baru wpada (bo na kwa mac smierc zapomnialem ze pizze zamowily z tego baru) wiek kurde siedze zmieszany,mysle szybko co tu sciemnic ,ale ze szybko 3 piwka chlapnalem to mowie tak : "KWA CO Ty TU ROBISZ??!!"

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

domeztoz - Czw 14 Maj, 2009 12:14

a ona nawet nie zauwazyla Twojej obecnosci :hahaha: :hahaha: :hahaha: do puki sie nie odezwales