CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - laptop
adaxdk - Pon 05 Lis, 2007 00:32 a może NEO jest tylko na jedno ID kompa ... BABCIA - Pon 05 Lis, 2007 16:22
adaxdk napisał/a:
a może NEO jest tylko na jedno ID kompa ...
no co ty lolpotek - Pon 05 Lis, 2007 16:24 masz wała ;P kup switcha/ruter/huba używanego za grosze i podłącz od niego neo ;P
mam jeden ruter (czytaj kupiłem jeden przysłali dwa) ale jest w nim coś uszkodzone moge wysłać Tobie nie wiem ile wyjdze naprawa, wiem ze sieć tworzy ale jest coś z modemem ADSL .
Ruter COMTREND CT-536+ bezprzewodowo ładnie łączy BABCIA - Pon 05 Lis, 2007 16:40 o*******m faceta z działu technicznego mam iść wymienić na inny modem zobaczymy co to da
EDIT: Taki stary a taki kiepski daje przykład!nowik - Wto 06 Lis, 2007 21:52 1. Czy modem działa na innych komputerach ?
2. Czy inne urzadzenia podpinane do tego samego portu USB w laptopie dzialają poprawnie ?
3. Czy w Menadzerze Urzadzen widoczny jest podlaczony modem i nie ma zadnego konfliktu ani problemu z nim (wykrzyknik badz krzyrzyk ? )