CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o odbanowanie
siatkarz - Pon 05 Lis, 2007 20:54
Cytat:
Posiadam logi ktore potwierdzaja zlozona skarge, caly team permy bez odwolania.
tukaczev musi sie wypowiedziec spree - Pon 05 Lis, 2007 20:54
teczufka napisał/a:
no ale chłopaczki sobie "przywłaszczyli" serwer i myśleli że są fajni
imo na NIE!kyryry - Pon 05 Lis, 2007 20:55 Rozumiem, że można kogoś odbanować za przeklinanie czy celowe ta, ale za taką zabawę bana bym nie zdejmował. Jak dla mnie perm powinien zostać.Yahu - Pon 05 Lis, 2007 20:57
Uczulony` napisał/a:
Yahu napisał/a:
@Uczulony
nie zebym mial cos do ciebie, ale jak mozesz najezdzac na typa z ktorym czesto mixy grasz ;o?
kiedy ja cos ostatnio gralem ? , poczekaj zobacze ...
o to co znalazlem
Cytat:
Wszystkie gather'y
Pokaż wszystkie statystyki z ostatnich 90 dni. Created Details Rating
Wtorek, 28/08/07 15:34 Gather
grasz tylko gatgery? ile razy bylo tak ze najpierw gralismy na bydzi a potem razem na tsie gadalismy i gralismy mixaaaaa 5on5 którego ktos szukal na IRCu?x0x - Pon 05 Lis, 2007 21:01 za to perm to nie był przypadek tylko celowa zabawaJck - Pon 05 Lis, 2007 21:04 Ja nie zaprzeczam temu ze zrobilem to nie umyslnie lecz jak napisalem w 1 poscie wyciagnelem wnioski, przyznaje sie do winy, wyrazam skruche i zapewniam ze drugie takie zajscie nie bedzie mialo miejsca.Aqq - Pon 05 Lis, 2007 21:22 "dwa razy pomyśl zanim cokolwiek zrobisz" jestem za niezdejmowaniem bana ze względu na to iż trzeba wyciągać konsekwencje takiego zachowania, jeżeli nie będziecie karani za takie wybryki to przyjdzie wiecej takich jak Wy i będzie coraz to gorzej.Jck - Pon 05 Lis, 2007 21:27 Wyciagniecie wnioskow wiaze sie z tym ze to juz sie nie powtorzy i ponioslem kare za swoj czyn w postaci bana. Gdyby nie zalezalo mi aby grac na Bydzi to nie zawracalbym sobie glowy zeby pisac ta prosbe... A co sie stalo juz sie nie odstanie wiec nic nie poradze, moge tylko wyrazic moje ubolewanie cala ta sytuacja.
Prosze tylko o pierwsza i ostatnia szanse potek - Pon 05 Lis, 2007 21:33 Chłopie możesz się nie wypowadać w swoim topicu, co drugi post to Twój
jestem za nieściąganiem bana, niech się wszyscy nauczą że perm to perm. Dobrze się bawiłeś to ponieś teraz konekwęcjeSinecod - Pon 05 Lis, 2007 21:37
tukaczev napisał/a:
***cenzura*** zabawy w kickowanie graczy przez votekick.
wiec chyba temat close? Ja rozumiem ze niektorzy maja IQ sloika ...