CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pierwszy śnieg :D
qBert - Wto 06 Lis, 2007 13:37 Ja decha już parę ładnych lat - może z 8,9
Decha Salomon, kupiona w zeszłym roku, top model tej firmy a zapłaciłem jakieś 50% dzięki temy że roczny model.
Wiązania Salomon, to samo co deska
Ogólnie jeśli ktoś ma niedaleko do Warszawy mogę polecić super sklep Salomona. Typ za pół ceny a czasem i mniej wyprzedaje zeszłoroczne modele. Jeśli ktoś nie musi zadawać szyku na stoku najnowszymi wzorkami to polecam. Ja za sprzęt w zeszłym roku zapłaciłem 2200, a z tego co pamiętam to jak sprawdzałem w PKSie to rok wcześniej zapłaciłbym ~4500. I jeszcze rękawice dorzucił Dakine za pół darmo
Ogólnie sport masakra, mógłbym jeździć pół roku non stop (2 pół roku w kosza )
@WEGier - moja dziewczyna też miała problemy z kolanem i przerzuciła się na deche Nawet po nauce (kto się uczył wie ocb) jakoś ją bardzo nie bolało... Grunt to dobre warunki Jak $$$ nie zabraknie to Włochy będą grane w tym roku no. 10 - Wto 06 Lis, 2007 13:38 EE tam najlepiej sie jeździ na sprzęcie takim jak worek pełen siana molti - Wto 06 Lis, 2007 14:03
czlowiek z roli napisał/a:
EE tam najlepiej sie jeździ na sprzęcie takim jak worek pełen siana
Dokladnie, nie ma nic lepszego
A ja nigdy nie jezdzilem, ale w tym roku postanowilem sobie, ze sie naucze. Mam juz zaplanowany wyjazd adaxdk - Wto 06 Lis, 2007 14:08 W życiu nie miałem nart na nogach, już nie mówiąc o desce, a bardzo bym chciał tego i tego posmakowac. Na sylwestra jade do gołdapi na pare dni i tam sie wypróbuję. Bedzie niezła bqa ze mnie .
Co nie znaczy że ie lubie śniegu Ja wręcz uwielbiam go ogniska, łyżwy, oczywiscie przypadkowe popchniecie w zaspę koleżanki
Śnieżki, sanki, szampan i dobre towarzystwo.
Oczywiscie jeżeli juz mówimy o aktywnych sportach, to ubóstwiam drifft swoim Polo
Składka na ropę i śmigamy za samochodem na sankach czy bardziej odważni na butach
Wypasik ^^
Cytat:
EE tam najlepiej sie jeździ na sprzęcie takim jak worek pełen siana
kiedys sie tak wpakowałem ze przebiłem sie przez choinki i wyleciałem na środek stawu ^^ ale to również za samochodem było Rider - Wto 06 Lis, 2007 14:42 Ja śmigam na sankach jak ***cenzura***..... Niczego innego nie miałem okazji sie nuczyć ale bardzo bym chciał nauczyć sie jazdy na desce ciasteczkowy - Wto 06 Lis, 2007 14:57 6 lat na desce nigdy nie jeżdziłem na nartach i chyba niepotrafie
A na desce mniam mniam juz się nie mogę doczekac , czyrna , skrzyczne , Pilsko, Velka Raca lalalalla
Nawet gdzies film kiedyś wrzucałem na bydzie hahahahUczulony` - Wto 06 Lis, 2007 16:49 ja zaczynalem od sanek , pozniej bylo zielone jabluszko , przez cekofanik az po wlasna D$*& x0x - Wto 06 Lis, 2007 16:52 ja podobnie jak Uczulony P-C P-K - Wto 06 Lis, 2007 17:35 Od gówniarza mnie starzy wsadzili na nartki. Tak koło 3-4 lat. Później w wieku jedenastu lat miałem zajawke na deske. Ale po 3 sezonach mi sie znudziło. Nie ma to jak nartki jednak. W zeszłym roku kupiłem sobie nowiutkie atomiki i śmigam. Funcarv, czasem sie poskacze coś.
W tym roku chyba nigdzie nie pojade Ew. pochlać w góry.Sinecod - Wto 06 Lis, 2007 19:13 a ja uwielbiam zime w gorach .. niema to jak zasypany szlak ... snieg po pas - przecieranie szlakow No i fajnie sie robi ciezkie trasy np po 12-14h zamiast tych 3 w lecie Polecam dla wytrwalych. Nie ma to jak garstka facetow w walce z natura