CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - popsute programy ?
Sinecod - Wto 06 Lis, 2007 22:38
adaxdk napisał/a:
Chyba że jakieś błędy były podczas instalacji , ale wątpię.
oj zdziwisz jakie glupie bledy robi instalator windowsa xppsychic - Wto 06 Lis, 2007 23:33 windows to samo blad;padaxdk - Śro 07 Lis, 2007 01:05
Sinecod napisał/a:
oj zdziwisz jakie glupie bledy robi instalator windowsa xp
no wybacz, instalowałem juz nie raz windowsa u siebie nie nie u siebie, co jedynie miałem problemy z 95,98, Me lub ze starą płytą xp. Poza tym instalacja przebiegała pomyślnie i bez większych komplikacji.
psychic napisał/a:
windows to samo blad;p
sugerujesz linuxa, viste bądź nie daj boże nortona ^^psychic - Śro 07 Lis, 2007 01:12 a vista to co? nie windows?:)adaxdk - Śro 07 Lis, 2007 01:17 oj, nom, masz rację Trel - Czw 08 Lis, 2007 15:48 format off :\ omg innymi tez skanowalem, nic.v1ncent - Pią 09 Lis, 2007 15:45 Jak dla mnie to jest wirus. Typowe objawy. Jak bym sie bardzo uparł to bym sobie nawet przypomniał co to jest.
Poszukaj tych plików, które sia uruchamiają i zobacz czy mają atrybut ukryte, inaczej czy są rozjaśnione. Jaśli tak to już masz 100% pewności.
Jak nie widzisz ukrytych plików to w opcjach przeglądania explorera sobie musisz włączyć.
Ściągnij sobie coś antywirusowego bo adaware czy te inne co wymianiłeś to akurat nie pomogą. NOD'a, czy Kasperskiego. Oryginał. Na miesią będziesz miał za darmo.
Potem będziesz sobie jakoś kombinował.