To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - kto z anglii

bamc - Sob 10 Lis, 2007 21:38

adaxdk napisał/a:
BABCIA napisał/a:
najberdziej boleję nad tym że piecze nad moim kompem przejmi mój 4 letni syn aż mi się włos na głowię jeży

hehe to mamy sie spodziewać na servie nicka "BABCIA-Junior" ?? :)

chyba wnuczek :DDDD

nowik - Sob 10 Lis, 2007 22:54

BABCIA ja na Twoim miejscu przejezdzajac bym na lapie formata zrobil i tylko Linuxa tam zainstalowal... slyszalem ze potrafia sprawdzic czy masz legalne oprogramowanie :| imho to bajka ale przezorny zawsze ubezpieczony :P
qBert - Nie 11 Lis, 2007 00:43

baba lamusie, jak jedziesz na dłużej niż miesiąc to możesz 40kg zabrać xD
Nie pamiętam dokładnych danych ale wiem że im dłużej tym więcej zabierasz... Wiem bo w Grecji byłem i Ci co na pół roku pojechali to co najmniej te 40kg zabrali...

wzr - Nie 11 Lis, 2007 09:05

dobra, a jak oni się dowiedzą , ze on jedzie na te dłużej niż miesiąc ^^?
WEGier - Nie 11 Lis, 2007 10:16

qBert napisał/a:
baba lamusie, jak jedziesz na dłużej niż miesiąc to możesz 40kg zabrać xD
Nie pamiętam dokładnych danych ale wiem że im dłużej tym więcej zabierasz... Wiem bo w Grecji byłem i Ci co na pół roku pojechali to co najmniej te 40kg zabrali...

ale nie tanie linie ... po 20kg widzę że Baba wybrał Ryanair (czy jak się tam piszę) ... wiem bo korzystam z tanich linii i oni tylko czekaja na nadbagaż żeby Cię ostro skasowali. Jedyne wyjście to np jak lecisz w 2 osoby to wtedy masz w sumie 40kg i możesz mieć np 30-10 .... ale to też pewnie nie obowiązuję w Ryanairze.
Pamiętam że w innych tanich jest 25kg ale droższy bilet

domeztoz - Nie 11 Lis, 2007 10:19

20 kg... czyli 40 butelek 0.5 balsamu... baba wez chociaz jakies ciuchy nie rob kichy...
Sinecod - Nie 11 Lis, 2007 11:39

domeztoz napisał/a:
0 kg... czyli 40 butelek 0.5 balsamu... baba wez chociaz jakies ciuchy nie rob kichy...
dlatego do norwegi pojechalem autobusem :P

Aha ja z tych niepijacych :P

wzr - Nie 11 Lis, 2007 21:37

Cytat:
20 kg... czyli 40 butelek 0.5 balsamu... baba wez chociaz jakies ciuchy nie rob kichy..

ahh ale nie wliczyłeś wagi samej pustej butelki ;] to bedzie z 30 butelek balsamu 0.5 ;]

adaxdk - Nie 11 Lis, 2007 22:53

jeszcze kapsle/kluczyki dolicz ^
BABCIA - Nie 18 Lis, 2007 21:09

prosze nie spamowac