CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Rozdzielczości, bity i inne dotyczące ekranu w CS-ie.
psychic - Pon 12 Lis, 2007 09:42 800x600 - od zawsze na takiej gram:]Moras - Pon 12 Lis, 2007 13:49 prawda jest taka ze na kazdej sa jakies zalety, z tego co slyszalem wiekszosc
skilorow gra na 640x480 bo latwiej banie wchodza i tak tam.
Ja osobiscie gram na 800x600 & 32 bit on ofcfoXx - Pon 12 Lis, 2007 14:35 Wcześniej grałem na 1024x768 ale zmieniłem na 800x600, na początku nie mogłem się przyzwyczaić, ale teraz nie mógłbym na 1024x768 się przesiąść 32bit wiadome, ale czasem coś przez nie widać ritarded l. - Pon 12 Lis, 2007 15:00 ja gram po to zeby grac, a nie robic wszystko dla skilla, wole miec 1024 i w miare wygladajace gre niz koszmarek 640 Sinecod - Pon 12 Lis, 2007 15:03 a ja gram 1280x1024 (tyle ile fabryka dala) no i gram na 16 bit ... aczkolwiek niezawsze widze w tych smokach qBert - Pon 12 Lis, 2007 16:54 OFC 32 bity chociaż ledwo to ciągniej mój komp. 16 jest ciutkę nie fair poza tym strzelając przez smoke raczej się nie rozwijasz skillowo... Poza tym to 800x600, też przesiadłem się z jakiejś większej ale teraz jestem bardziej zadowolony. Co do żaluzji to nie widzę też...Aqq - Pon 12 Lis, 2007 18:55 nikt nie bierze pod uwage, że nie każdego sprzęt da rade utrzymać 100-80 a nawet 70fps przy 16bitach (np. mój) już nie mówiąc o 32 gdzie głębia kolorów jest o wiele wieksza co sprawia duże zachwiania fps, gram już tyle czasu i kiedyś nikt nie miał pretensji o to jaki kto ma interp czy też bity bo wszyscy grali 4FUN a te wszystkie fanaberie stereotypy, które się do dzisiaj utrzymały wymyślają ludzie którzy przeżywają bulwers kiedy ktoś im strzela head'a jeżeli w grze jest taka opcja to nic nie stoi na przeszkodzie żeby jej użyć jeżeli gracze są w miare kompetentni w tym co robią jak grają to nawet przez smoke nie dadzą się zabić, przejście na 32bity byłoby dla nie których dyskomfrotem gry a wszystko przez to, że ktoś nie ma dobrej karty graf czy jeszcze czegoś tam innego, pozatym "ludzie" to nie liga esl czy jeszcze coś innego tutaj nie każdy moze sobie pozwolić na bycie podobnym do najlepszych każdy stara się poprawić swój komfort gry jak tylko moze ja nie uwazam to za złe dostałem nie raz z awp przez smoke to poprostu się uśmiechnąłem i obeszłem to szerokim łukiem bo kiedy taki człowiek grając na 16bitach zabije kogoś kto ma o sobie wysokie poważanie jako gracza to wiadomo, że ten zabity poczuje się wielce pokrzywdzony nie można zapominać że to tylko gra!P-C P-K - Pon 12 Lis, 2007 19:47 Ja też od zawsze jade na 16 bitach i rozdziałce 1280x1024. Próbowałem przesiąść się na mniejszą ale jakoś surowo mi się wtedy grało. 16bit, ale o dziwo przez smoka ni ch... nic nie mogę zobaczyć. O interpach nie wspominam bo nie ogarniam tej sprawy do końca, nigdy nie kombinowałem z tym.x0x - Pon 12 Lis, 2007 20:08 ja gram na 16 bitach, bo moja karta nie wytrzyma 32 ;/ a przez smoka nic nie widzę, i chyba nie zobaczę, więc jak zaczynałem grac w cs'a dziwiło mnie czemu ludzie mówili, że 16 bitów to oszustwo itp. jak ja nie widzę przez nie qBert - Pon 12 Lis, 2007 20:09
P-C P-K napisał/a:
O interpach nie wspominam bo nie ogarniam tej sprawy do końca, nigdy nie kombinowałem z tym.
Ty to się nie odzywaj bo później na gatherze nasłucham się na tsie o tym że jesteś królik itp.
Ja to widzę tak:
raty nieustawione = obciach
16 bit = żal bo wiem jakie mają ludzie kompy. Ja mam GF4 MX 440 i jakoś gram na 32... A dużo ludzi nie znajdę co ma gorszą kartę... Chyba że ktoś do tego ma procka słabego to wtedy jestem w stanie zrozumieć te 16 bitów...