CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Gdzie telefon?
adaxdk - Sob 17 Lis, 2007 16:57 Era,
Nie wiem jak jest z abonamenten, ale polecam Tak Tak. Regularnie co jakiś casz najczęściej w okresach świątecznych, jest promocja o podwójne doładowanie. Ładujesz na maksa 150zł i masz 300zł na wszytko. Potem po jakims miesiacu zazwyczaj dostajesz esemesa ze jak doładujesz za min. 50 to masz 100minut do sieci i domowych wymiennych na 300esemesów do sieci. Dla mnie jest to najlepsza oferta, bo wydając 200zł mam 300zł + darmowe do sieci.
W dużym stopniu zależy to od Twoich znajomych. Jeżeli masz dużo (tak jak ja) w Erze, to jest to dla Ciebie najlepsza oferta.qBert - Sob 17 Lis, 2007 19:28 ja miałem orange, właśnie przerzuciłem się na plusa. Co prawda z normalnego abonamentu na firmowy... Telefony taniej, minuty taniej, ale słabsze promocje. W orange masz fajnie bo możesz sobie sam złożyć abonament tzn. 15 zeta na orange i stacjonarne 15 na reszte i 15 np. darmowy numer, gdzie dzwonisz, piszesz smsy i mmsy za darmo...no. 10 - Pon 19 Lis, 2007 07:27 weź sobie w Orange Go jeśli jest na abonament- teryfa malejąca , dobry temat, ja osobiscie mam orange pop i orange go i jakoś żyjeopar - Pon 19 Lis, 2007 07:48 TYLKO ERA ... duzo opcji za 30 zł abonamentu masz :
- darmowe min. do ery i na stacjonarne, albo do trzech numerów.. albo.. albo ... duuuuzo mają kombinacji - musisz obczaić...
Osobiście mam TAKTAK-przeszedłem z PLUSA. W TAKTAK wiecej promocji: podwójne doładowanie,minuty za darmo przy doładowaniu, za 6 zł pakiet 600 SMS albo 300 MMS do wykorzystania przez miesiąc ... dobre , jeśli nie chcesz KONIECZNIE na abonament... no i zawsze możesz nie załadować konta a np. qpić browara qBert - Pon 19 Lis, 2007 08:02 po 1 - napisał że chce abonament! a więc po co dywagować na temat telefonów na kartę? Wiadomo że może i będzie taniej, ale telefonu nie dostanie.
po 2 - jak już tak chwalisz erę, ile ludzi ma erę? Nie liczę służbowych telefonów itd. Policzcie wśród swoich znajomych ile z nich ma erę? Wiadomo że najwięcej młodych ludzi ma orange. U mni 3/4 znajomych ma orange. Teraz play trochę... A era? To jak komuś rodzice dali telefon bo mają firmę w erze... Pomyśle też pod takim kontem potecno. 10 - Pon 19 Lis, 2007 08:34 a ja myśle ,że jesteście brzydcyROSOMAK - Pon 19 Lis, 2007 08:35 No ja akurat mam 3 telefony i wszystkie w Orange - firmowy , na karte i na abonament.
Polecam orange w kwocie co prawda 55 zeta mam 1200 minut do wybranych 3 numerow i 30 min na wszystkie sieci i cos tam jeszcze ale to zony tak wiec nie bardzio w temacie :)Wczesniej bawilem sie w plusa ale to byla porazka.Z Era jest tak ja isal qubert malo osob ja ma a jak juz cos to firmy.
Nie pozostaje Ci nic innego jak wsiasc na Wigry 3 i pojezdzic po salonach i wybrac najdogodniejsza oferte , przeciez Ty wiesz gdzie Twoi znajom,i maja telefony Sinecod - Pon 19 Lis, 2007 08:44 ja mam ere place 45 zl za abonament w tym mam 90 min darmowych minut oraz 1200 darmowych sms siatkarz - Pon 19 Lis, 2007 08:54 a ja mam w najblizszej rodzinie 3 abonamentowe z plusa zreszta mam tam telefon od samego poczatku i nigdy nie bylo problemow. Mam tel na firme zreszta jak kazdy u mnie w domu place 65zl chyba za abonament i zazwyczaj nie wydzwaniam darmowych minut bo mam ich tyle ze nawet nie wime co z nimi zrobic
potek jedna rada.... chyba to chcial powiedziec q.... przegladnij swoja ksiazke telefoniczna, zobacz kto ma skad telefon oszacuj do kogo najwiecej dzwonisz, gdzie rodzice maja telefony i raczej zdecyduj sie na siec w jakims stopniu najbardziej zblizona do uzywanej przez rodzine/najblizszych znajomych. Zawsze to taniej w sieci
aa jak dajesz 250zl za telefon w abonamencie to proponuje jakas nokie z serii E lun N nokia to nokia mam e50 i juz kilka razy leciala przez pokoj nie ma to jak aluminiowa obudowa qBert - Pon 19 Lis, 2007 10:39 N za 250 zeta w takim mały abonamencie? Chyba żartujesz Jak coś to tylko N95! Ale z kasą się nie ogarniesz... Ja właśnie wziąłem SE k800i i powiem że jestem na razie zauroczony Poza jedną wadą jaką do tej pory odkryłem jest idealny. A nokia to już nie ta nokia. Tak bym to napisał Chociaż akurat e50 jest dobra