CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja/Prośba o bana
N0W!k - Nie 18 Lis, 2007 16:46
v1ncent napisał/a:
trochę przesadziłeś, może prawie zawsze jak Ty grasz, bo ja przeważnie przy takich sytuacjach nie widzę adma na serwie
nie zawsze jest admin...
ale jak sie pojawi porzadek jest.... ale jesli nie ma admin osobe ktora za bardzo uzywa wulgaryzmow mozna votowac domeztoz - Nie 18 Lis, 2007 16:49 potwierdzam... sa osoby ktore notorycznie przeklinaja (stali bywalcy) bo wiedza ze zabierze im tylko $... nie mam zdania ani na tak ani na nie...WOJTAS - Nie 18 Lis, 2007 16:54
N0W!k napisał/a:
v1ncent napisał/a:
trochę przesadziłeś, może prawie zawsze jak Ty grasz, bo ja przeważnie przy takich sytuacjach nie widzę adma na serwie
nie zawsze jest admin...
ale jak sie pojawi porzadek jest.... ale jesli nie ma admin osobe ktora za bardzo uzywa wulgaryzmow mozna votowac
tak to w takim razie namow reszte teamu zeby go zvotowali
dalem nie ale ogolnie to mi to nie robi bo i tak nie przeklinam na say-u ? (czasem przez mic ale to zadkosc )qBert - Nie 18 Lis, 2007 16:56
domeztoz napisał/a:
sa osoby ktore notorycznie przeklinaja (stali bywalcy) bo wiedza ze zabierze im tylko $
demko, screeny cokolwiek. W logach też wszystko jest... Tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać...domeztoz - Nie 18 Lis, 2007 17:03 dawalem tyle demek ze mi sie juz znudzilo bo nie bylo reakcji oLKa - Nie 18 Lis, 2007 19:13 Wydaje mi się, ze tak jak jest, to jest dobrze. Za dużo jest błędów w antybluzgatorze, żeby zrobić coś takiego.Aqq - Nie 18 Lis, 2007 21:07 obecny system antybluzgatora jest wporządku, na NIEpsychic - Nie 18 Lis, 2007 21:45 dobrze jest teraz jak ktos przegina to screen i na forumno. 10 - Pon 19 Lis, 2007 07:23 spalony boj sie banować Cię chcą na nie !opar - Pon 19 Lis, 2007 07:35 wątpię w skuteczność posmyłu, bo mnie bardziej i tak "gryzie" mikrofon... Gracze - i to w większości stali bywalcy - cwaniaqją... i nie ma dnia, żebym czegoś nie usłyszał przez mic... A z uwagi, iż są "powszechnie" znani na serwerze to aż czasem głupio ich upominać ... (trochę czuje się wtedy jak taki "społeczniak")
no nie da się upilnować ...