CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - koniec old boys
adaxdk - Pon 19 Lis, 2007 19:45 Może jeszcze jestem za młodym ceesowcem, i nie kojarzę, ani OldBoys Ani nic z wyżej wymienionych, ale jeżeli było to taki servery jak ten (czyt. bydzia) to szkoda, wielka szkoda ze już go nie ma
Nie mam żadnych sentymentów ani wspomnień, ale kultura musi być lnk - Pon 19 Lis, 2007 20:22 szkoda
fajnie sie tam gralo w latach swietnosci serwera ; - )teczufka - Pon 19 Lis, 2007 22:46
siatkarz napisał/a:
szkoda ze wyszlo z csf jak wyszlo no ale nie ma co.. szkoda serwera..... eliminujemy konkurencje rotfl
Dla Ciebie konkurencja, a to wlasnie dzieki serwerom sulka trafilem na bydzie i poznalem wielu ciekawych i przyjaznych ludzi, wiekszosc z nich juz nie gra Taki los serwerow bez H@WEGier - Pon 19 Lis, 2007 22:54
teczufka napisał/a:
siatkarz napisał/a:
szkoda ze wyszlo z csf jak wyszlo no ale nie ma co.. szkoda serwera..... eliminujemy konkurencje rotfl
Dla Ciebie konkurencja, a to wlasnie dzieki serwerom sulka trafilem na bydzie i poznalem wielu ciekawych i przyjaznych ludzi, wiekszosc z nich juz nie gra Taki los serwerow bez H@
my też nie mamy H@ a jakoś przędziemy .... i to bardzo dobrze dajemy sobie rade
tam była trochę inna sprawa ... najfajniejsi ludzie rozeszli się po serwach - głównie Bydzia i Domowe ... ci co zostali to albo nie grali w ogóle albo rzadkoooo
Ja tam sie nie moge odnaleźć na innych serwach - wszystko mnie wkurza tam ... jakoś u nas tak ... cieplej .... tu się można pośmiać, każdy się wita/żegna ... ludzię się śmieją z Qberta ... marv marudzi ... lnk przeklina i też marudzi ... ja z dzejmsem lamie ... babcia pije w anglii ... Irysa ignorujemy .... ehhhh długo by wymieniać ... mamy dość zgraną ekpię i tak tzrymać ciasteczkowy - Pon 19 Lis, 2007 23:34 Nom ja tam zaczynałem przygode z adminowaniem na serwerach...
Szkoda jeden z lepszych serwerów w Polsce...Dzejms - Wto 20 Lis, 2007 00:03
lnk napisał/a:
szkoda
fajnie sie tam gralo w latach swietnosci serwera ; - )
lnk tym razem się z tobą zgadzam.
Ciacho też najpierw tam miałem adma. No i ten zlot . Mam kupę zdjęć z niego i nawet filmików. Niektóre nawet o naszym h@, ale wspominajmy tylko te miłe okresy. Pozdro dla K@cz@na i całej reszty ekipy z Oldboysow. Wpadajcie do nas!
Wegier - zdarza mi się nie lamić ritarded l. - Wto 20 Lis, 2007 00:42 kiedys sulek > bydzia, ale z czasem sie odwrocilo. "stara ekipa" z sulka juz raczej w cs nie gra a zjazd rzeczywiscie byl smieszny. i ta karkowka na sniadanie, obiad i kolacje ;xi.S.b - Wto 20 Lis, 2007 01:02 Ja pamiętam swoje początki na CS Fusion, miałem zapisane dwa ip, bydzia i sulek, i oba zawsze były zajęte, wtedy było mi wszystko jedno, czy wbiję na bydzie, czy sulek, bo to ta sama ekipa była ( w większości), pamiętam ppp logiczny (stary nick kankera), s!(miał adma wtedy, w porządku bardzo chłopak, wpadał jakiś czas temu na bydzie), był jeszcze Kaczan(za nim nie przepadałem), marsik(zawsze się rzucał do każdego), G (Gandzia, dziewczyna), Liqs (jeden z H@, tez spoko był), Makatai (Ronin ), Tam poznałem rOsO(jego również bardzo mile wspominam) no i dzisiejszych starych wyjadaczy z bydzi, których znacie bardzo dobrze,ciastek, Dzejms, Vortex nowik, SiD, lonek, Aphrodite!, i wiele wiele innych, dużo można pisać ... ehhh stare czasy WEGier - Wto 20 Lis, 2007 09:12 dzejmsik ... daj no te foty i filmy!!!Dzejms - Wto 20 Lis, 2007 11:17