To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - koniec old boys

adaxdk - Pon 19 Lis, 2007 19:45

Może jeszcze jestem za młodym ceesowcem, i nie kojarzę, ani OldBoys Ani nic z wyżej wymienionych, ale jeżeli było to taki servery jak ten (czyt. bydzia) to szkoda, wielka szkoda ze już go nie ma :/
Nie mam żadnych sentymentów ani wspomnień, ale kultura musi być :)

lnk - Pon 19 Lis, 2007 20:22

szkoda

fajnie sie tam gralo w latach swietnosci serwera ; - )

teczufka - Pon 19 Lis, 2007 22:46

siatkarz napisał/a:
szkoda ze wyszlo z csf jak wyszlo no ale nie ma co.. szkoda serwera..... eliminujemy konkurencje ;) rotfl
Dla Ciebie konkurencja, a to wlasnie dzieki serwerom sulka trafilem na bydzie i poznalem wielu ciekawych i przyjaznych ludzi, wiekszosc z nich juz nie gra :( Taki los serwerow bez H@
WEGier - Pon 19 Lis, 2007 22:54

teczufka napisał/a:
siatkarz napisał/a:
szkoda ze wyszlo z csf jak wyszlo no ale nie ma co.. szkoda serwera..... eliminujemy konkurencje ;) rotfl
Dla Ciebie konkurencja, a to wlasnie dzieki serwerom sulka trafilem na bydzie i poznalem wielu ciekawych i przyjaznych ludzi, wiekszosc z nich juz nie gra :( Taki los serwerow bez H@

my też nie mamy H@ a jakoś przędziemy .... i to bardzo dobrze dajemy sobie rade :P

tam była trochę inna sprawa ... najfajniejsi ludzie rozeszli się po serwach - głównie Bydzia i Domowe ... ci co zostali to albo nie grali w ogóle albo rzadkoooo
Ja tam sie nie moge odnaleźć na innych serwach - wszystko mnie wkurza tam ... jakoś u nas tak ... cieplej .... tu się można pośmiać, każdy się wita/żegna ... ludzię się śmieją z Qberta ... marv marudzi ... lnk przeklina i też marudzi ... ja z dzejmsem lamie ... babcia pije w anglii ... Irysa ignorujemy .... ehhhh długo by wymieniać ... :wstydniś: mamy dość zgraną ekpię i tak tzrymać :)

ciasteczkowy - Pon 19 Lis, 2007 23:34

Nom ja tam zaczynałem przygode z adminowaniem na serwerach...
Szkoda jeden z lepszych serwerów w Polsce...

Dzejms - Wto 20 Lis, 2007 00:03

lnk napisał/a:
szkoda

fajnie sie tam gralo w latach swietnosci serwera ; - )

lnk tym razem się z tobą zgadzam.

Ciacho też najpierw tam miałem adma. No i ten zlot :crazy: . Mam kupę zdjęć z niego i nawet filmików. Niektóre nawet o naszym h@, ale wspominajmy tylko te miłe okresy. Pozdro dla K@cz@na i całej reszty ekipy z Oldboysow. Wpadajcie do nas!
Wegier - zdarza mi się nie lamić :jezyk:

ritarded l. - Wto 20 Lis, 2007 00:42

kiedys sulek > bydzia, ale z czasem sie odwrocilo. "stara ekipa" z sulka juz raczej w cs nie gra :D a zjazd rzeczywiscie byl smieszny. i ta karkowka na sniadanie, obiad i kolacje ;x
i.S.b - Wto 20 Lis, 2007 01:02

Ja pamiętam swoje początki na CS Fusion, miałem zapisane dwa ip, bydzia i sulek, i oba zawsze były zajęte, wtedy było mi wszystko jedno, czy wbiję na bydzie, czy sulek, bo to ta sama ekipa była ( w większości), pamiętam ppp logiczny (stary nick kankera), s!(miał adma wtedy, w porządku bardzo chłopak, wpadał jakiś czas temu na bydzie), był jeszcze Kaczan(za nim nie przepadałem), marsik(zawsze się rzucał do każdego), G (Gandzia, dziewczyna), Liqs (jeden z H@, tez spoko był), Makatai (Ronin :0o: ), Tam poznałem rOsO(jego również bardzo mile wspominam) no i dzisiejszych starych wyjadaczy z bydzi, których znacie bardzo dobrze,ciastek, Dzejms, Vortex nowik, SiD, lonek, Aphrodite!, i wiele wiele innych, dużo można pisać ... ehhh stare czasy :P
WEGier - Wto 20 Lis, 2007 09:12

dzejmsik ... daj no te foty i filmy!!!
Dzejms - Wto 20 Lis, 2007 11:17

WEGier napisał/a:
dzejmsik ... daj no te foty i filmy!!!

Pomyślę....