To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina / siatkarz

ritarded l. - Czw 22 Lis, 2007 02:34

cu @ dwor :papryczka:
SiD - Czw 22 Lis, 2007 02:41

ritarded l. napisał/a:
cu @ dwor :papryczka:

hmm... polecam odwiedzić świeżę powietrze bo widzę ze nieźle Cię pałuje przebywanie w pomieszczeniach ;] polecam znajdź sobie swoja pierwsza sympatie i nie obchodzi mnie czy to będzie chłopak czy dziewczyna , wypij swoje pierwsze piwo, idź na swoja pierwsza imprezę ;) ogólnie skosztuj życia i kiedy już w końcu sie o nim nauczysz coś mądrego i już sam na siebie będziesz zarabiał to przyjdź i mi powiedz CU @ dwór i powiedz mi ze cs mi zastępuje real life to może mnie to ruszy

siatkarz - Czw 22 Lis, 2007 02:48

mleCyk napisał/a:
czemu ten sid jest taki wulgarny?

a jesli kobieta to czyta to chyba powinienes trzymac jezyk za zebami... kultura ponad wszystko 'dżętelmęńe'.

ritarded l. - Czw 22 Lis, 2007 02:50

ehe tyle mozesz wiedziec o zyciu co w bravo czytales. czepiam sie tego, co prezentujesz @ net, bo w necie sie prezentujesz. wiec czemu masz o to pretensje? ty rowniez mnie nie znasz, dlatego zwisa mi twoje zdanie. to ty placzesz ze ktos cie przeniosl z ct do t albo odwrotnie, nie przymierzajac, jak gdyby ci samochod porysowal :) jesli juz sie usamodzielniles, czego ci ofkoz gratuluje, to powinienes tez nabrac dystansu do wielu spraw. widac na zrozumienie tego jeszcze dla ciebie za wczesnie.

PS powracaja stare czasy byd51 :d a co u skla? :]

siatkarz - Czw 22 Lis, 2007 02:59

mleCyk napisał/a:
ej tak sie zastanawiam...przeciez skoro on dal skarge na ciebie..i teraz rzuca takimi tekstami...to nawet nie bedzie brany serio pod uwage..czy on jest tego swiadomy?

no jesli SiD cie kobieta jedzie to naprawde nie jestes wiarygodny weic przygryz troszke jezyka bo moze kiedys bardziej zabolec.

PS. skonczcie juz bo to jest 'skarga' czy jakos tak.. i to jescze na mnie

SiD - Czw 22 Lis, 2007 03:08

czepiam sie bo oni tez sie czepiają o każda bzdurę pamiętaj ze nic nie działa w jedna stronę ;] bany za nic "siatkareczka" i masa innych spraw ;] powtarzam to po raz któryś wystarczyło sie spytać i bym przeszedł ;)

słuchaj powiem Ci po raz kolejny apropo życia ;] jak już przeżyjesz to co ja i będziesz wiedział to co ja to wtedy wysnuwaj swoje teorie ;] a tego nie wyczytasz w żadnej książce, ani usłyszysz na żadnym wykładzie, wiec rusz pupsko i zacznij ogarniać a nie rzucasz mi tu texty usłyszane pod przedszkolem

[ Dodano: Czw 22 Lis, 2007 03:13 ]
siatkarz napisał/a:
mleCyk napisał/a:
ej tak sie zastanawiam...przeciez skoro on dal skarge na ciebie..i teraz rzuca takimi tekstami...to nawet nie bedzie brany serio pod uwage..czy on jest tego swiadomy?

no jesli SiD cie kobieta jedzie to naprawde nie jestes wiarygodny weic przygryz troszke jezyka bo moze kiedys bardziej zabolec.

PS. skonczcie juz bo to jest 'skarga' czy jakos tak.. i to jescze na mnie

Już Ci powiedziałem nie musisz mnie uczyć ;] a ona żeby mi pojechać niestety musi sie bardziej postarać ;]

KankerNooB - Czw 22 Lis, 2007 03:22

hahaha spinacie sie o przeniesienie
do kosciola rozaniec w lapki wyspowiadac sie
winnych UKARAC srogo dla przykladu (kto winny?)
luzowac stringi

SID pokory i szacunku PAROBIE bo zabiore ci wiadro z otrebami !! !!!! :)
zamykac

greg - Czw 22 Lis, 2007 03:26

jak zwykle cala sytuacje ratuje madrosc zyciowa kankera :D
vortex spojrz na siebie, ciagle siedziesz na servie lub na forum bydzi i mowisz ze zyciem innych jest cs, zastanow sie ;]

mleCyk - Czw 22 Lis, 2007 03:31

SiD napisał/a:

a ona żeby mi pojechać niestety musi sie bardziej postarać ;]

wiesz...nie potrzebuje sie starac dla Ciebie:) bo mi na tym nie zalezy:) ale wypowiadanie sie na forum publicznym wymaga chociaz odrobiny kultury z Twojej strony:) jesli jej nie masz...oznacza ze chyba jedyny swiat z jakim miales stycznośc to Sims-y ;p
poza tym o swoim zyciu mozesz pisac w innym topicu :]

siatkarz - Czw 22 Lis, 2007 03:31

ty sid jak chcesz mi jakis wykladow udzielac to napisz na pw a nie piszesz tu jakies banialuki ja sie nie chce licytowac co ty przeszedles a co ja... dla mnie to jest zadna miara w tym sporze.. a jak masz jakis kompleks to wylecz go indziej... ale z kultura.