CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Choinka once again?
adaxdk - Wto 27 Lis, 2007 21:34 może zamiast choinki, można wybrać inna opcję ? Jeżeli jest to możliwe
- Paczka z prezentem
- Bałwanek
Też byłoby zabawnie x0x - Wto 27 Lis, 2007 21:37
Sinecod napisał/a:
Sinecod chce wysadzac choinki w powietrze !!!
Sinecod'owi nie wolno się bawić materiałami wybuchowymi
adaxdk napisał/a:
oże zamiast choinki, można wybrać inna opcję ? Jeżeli jest to możliwe
- Paczka z prezentem
- Bałwanek
Też byłoby zabawnie
bałwan jest na pewno, bo gdzieś widziałem a prezent nie wiemteczufka - Wto 27 Lis, 2007 21:54
x0x :p napisał/a:
- Paczka z prezentem
- Bałwanek
A ma moze ktos modele/moze podac na PW/PM ip serwera z tym? :>
To wtedy mozna pomyslec...spree - Wto 27 Lis, 2007 22:01
teczufka napisał/a:
- Paczka z prezentem
- Bałwanek
To wtedy mozna pomyslec...
a to się nie zapisały z zeszłego roku ?qBert - Wto 27 Lis, 2007 22:04
spree napisał/a:
teczufka napisał/a:
- Paczka z prezentem
- Bałwanek
To wtedy mozna pomyslec...
a to się nie zapisały z zeszłego roku ?
w zeszłym roku była tylko paczka-choinka A tutaj pytanie jest o podmianę modeli. Od razu powiem że jak ktoś ma słabego kompa to radzę cl_allowdownload 0 dać...x0x - Wto 27 Lis, 2007 22:12 chodzi o podmiane nie na choinke tylko na bałwana, zaraz dojdziemy do tego żeby terro w mikołaja zamienić terro ja moge poszukać mapek przerobionych, żeby był śnieg chociaż pewnie nie przejdzie to a ciekawie się gra na takich mapkach qBert - Wto 27 Lis, 2007 22:14 w zeszłym roku przeszło x0x - Wto 27 Lis, 2007 22:16 były mapki ze śniegiem i terro jako mikołaje szkoda że w tedy tutaj nie grałem
jeżeli tak to mogę dać i poszukać linki do paru mapek np.cbble, dust, itp.potek - Wto 27 Lis, 2007 22:26 jeszcze na forum dać śnieg adaxdk - Wto 27 Lis, 2007 22:38
potek napisał/a:
jeszcze na forum dać śnieg
.. się śmiejesz
Na stronie StarCrafta (NW) co roku jest zmiana podstawowego loga na logo z płatkami śniegu
Potam postaram sie poszukac modeli na pakę