CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Wyrównywanie zespołów
i.S.b - Sob 01 Gru, 2007 14:37 Ja nieraz przerzucam, ale często się trafia, że naruszyłeś honor gracza w wygrywającej drużynie i potem coś sapie, bo już mu nie idzie tak jakby chciał.
Moim zdaniem gracze sami powinni wyrównywać składy, chyba, że ich inteligencja jest na poziomie pustego wiadra i skill zżera im resztki szarych komórek na tyle, że poprostu NIE WIDZĄ, że przeciwna drużyna ostro dostaje baty ... Wtedy musicie ładnie poprosić, czy jaśnie pan raczy przejść . Tylko uważajcie na dobierane słowa, bo jak coś komuś nie podpasuje, to Cię jeszcze wyzwie
adaxdk - Sob 01 Gru, 2007 14:52
IrYs napisał/a:
pustego wiadra i skill zżera im resztki szarych komórek
jes jes jes nie jestem pustym wiaderkiem bez szarych komórek
Oczywiście racje maja Ci co twierdza, że składy powinny sie w miarę możliwości wyrównywać same (no chyba ze na przeszkodzie stoi taka bariera jak np. max graczy w drużynie). Admin jak jest to przenosi, rzadko zdarza się, że (tak jak mówi hel) pod obecność @ któraś z drużyn ma cały czas jeden skład i zwycięża cały czas.
Poza tym to chyba nie jest jakiś większy problem poczekać 2-3 minuty na wolny slot w teamie wygrywającym/przegrywającym i do nich dołączyć i swoja osoba osłabić ich, albo odwrotnie ritarded l. - Sob 01 Gru, 2007 14:53 admina wtedy nie bylo.
a PTB dziala, zapraszam na kobe. trzeba go po prostu skonfigurowac.i.S.b - Sob 01 Gru, 2007 15:31 Just, dobrze wiesz, że nie o Tobie tu mowa, bo Ty jako jeden z nielicznych piszesz do mnie "przenieś" i tak było nieraz nie każdy jest pr0 gejmerem ... niestety, za to każdy może napisać "przenieś" ... chyba, że dla niektórych to zbyt trudne ... tryvial - Sob 01 Gru, 2007 16:23 jak dla mnie, jako ze zainicjowałem wątek, wszystko jasne, jak będę w takiej syt ponownie, wyraźnie dam znać adminowi (o ile go namierze )