To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Razer Tarantula

qBert - Pon 10 Gru, 2007 10:38

Aqq napisał/a:
bdb a raz dst ;)

czyli między low a low- - - ;) :P xD
Myszka ma znaczenie, szczególnie jak na takim syfnym sprzęcie grasz który przycina, gubi piksele, czy chociażbym trzeba siły pudziana by ją poruszyć. Do tego kształt wygodny. Ja zauważyłem poprawę swojej gry po zmianie myszki...

psychic - Pon 10 Gru, 2007 11:37

Wegier rozwaliles mnie :hahaha:
siatkarz - Pon 10 Gru, 2007 12:21

max ;] i nie ma bata.. klawke tez mam logiteha... Xflat czy jakos tak tez bardzo fajna.... i nikt mi nie powie ze kazda klawiatura jest taka sama... b owidcznie nie mial xflat... ^^
Trel - Pon 10 Gru, 2007 14:25

sprzet wam skilla nie da : d
Moras - Pon 10 Gru, 2007 14:36

Trel napisał/a:

sorry ale na kulkowej myszce (ktora sie co jakis czas zacina), necie z pupala, kompie co ledwo csa utrzyma skila tez nie wyczarujesz

wg mnie:

dobry net>sprzet>myszka>podkladka(?)>klawa ;> i na tym mozna juz grac i myslec o skilu :P

adaxdk - Pon 10 Gru, 2007 15:02

Moras, ale nie mowa o podstawowych sprawach, Wiadomo, że na P 133; 128ram i necie do bani sie nie pogra.
Ale wymyślanie typy .. klawiatura za xxx zł + myszka za xxx zł, podkładka pod mysz za xxx zł, do tego oddzielny panel z "Amor, Pistol, " za xxx zł do tego jeszcze masażer dłonie przed grą, są naprawdę nie potrzebne do zwykłej zabawy w cs-a.
Tak naprawdę dla zwykłego gracza takiego jakim jestem ja i myślę ze wiele z nas tutaj obecnych, taki "wypasiony" sprzęt jest potrzebny wyłącznie do napisania o nim na forum.

Moras napisał/a:
sorry ale na kulkowej myszce

w obecnej rzeczywistości kulkowe myszki nawet wstyd na wystawę postawic. Nie wiem, ale podejrzewam ze ciężko było by ją nawet nabyc w sklepie komputerowym (nie mówię o szrotach). Teraz nawet prosty laser dają gratis do przejściówki USB :)

molti - Pon 10 Gru, 2007 16:16

Tego cuda nie widzialem, ale widzialem to
http://www.komputronik.pl...pelny,id,24983/
i slyszalem, ze klawa I klasa :D

adaxdk - Pon 10 Gru, 2007 16:26

molti napisał/a:
Tego cuda nie widzialem, ale widzialem to
http://www.komputronik.pl...pelny,id,24983/
i slyszalem, ze klawa I klasa

Jak nie ma telefonu i wbudowanego żelazka to nie biorę :D

Puma - Pon 10 Gru, 2007 17:13

No fajna fajna ale ja tam mam klawe jakas vakoss za 50 zl i sie dobrze gra :p tak samo myszka za 5 zl z biedronki i chodzi jak burza ;]
Trel - Pon 10 Gru, 2007 18:21

Moras napisał/a:
Trel napisał/a:

sorry ale na kulkowej myszce (ktora sie co jakis czas zacina), necie z pupala, kompie co ledwo csa utrzyma skila tez nie wyczarujesz

wg mnie:

dobry net>sprzet>myszka>podkladka(?)>klawa ;> i na tym mozna juz grac i myslec o skilu :P

ee imo nie.

net 128kb, sprzet na ~60fps; myszka optyczna (za 7zl) - podladka tez nie konieczna a klawiatura zwykla biala - sluchawki 30zl : d nie mowie ze na takim czyms gram ale da rade na tym sobie bardzo przyzwoicie postrzelac.

btw nie wiem czemu wyjechales mi tu z myszka kulkowa, wogole uzywa ktos tego jeszcze ? ofc sa jakies niedobitki ale komu zal ~5zl na optycznego gryzonia ?

no chyba ze to juz jest inna sprawa, cos jak na psychike, w koncu mam razera za 3 stowy - musze cost tam ogarniac..

pzdr