To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Sluchawki

w0mbat - Pon 10 Gru, 2007 20:11

WEGier napisał/a:

wegier sorry ale jak zobaczylem nazwe sklepu to poprostu nie wytrzymalem i padlem smiechem na glebe :crazy: :hahaha:

WEGier - Pon 10 Gru, 2007 23:12

w0mbat napisał/a:
WEGier napisał/a:

wegier sorry ale jak zobaczylem nazwe sklepu to poprostu nie wytrzymalem i padlem smiechem na glebe :crazy: :hahaha:

BUAHAHHAHA czekałem na to :D :D:D

co do wypowiedzi Trela > ty nie patrz ze to jakiś tam fatality, heaton czy inny koleś reklamuje - tu chodzi o markę : na rynku liczą się właśnie creativy, senny, thomson, phillips i pare innych firm (nie miałem okazji próbowac steelsoundów) a ze wszystkich obecnych propozycji moim zdaniem najlpsze są te creative - b. dobry mic, creativy zawsze mają dobre brzmienie i przede wszystkim wykorzystano "technologie" od słuchawek dla pilotów i innych "długo noszących" zawodów no i są lekkie
btw Vorek nie potrzebuje mic więc niech bierze senny i po kłopocie .... albo z lidla :diabelek:

qBert - Wto 11 Gru, 2007 13:13

fatal1ty do śmietnika.
Ja grałem na jakiś w miarę niezłych Philipsach i mi się podobało (po Mancie :sciana: )
Działały itd wszystko spoko ale jakoś tak miałem okazję oddać je dziewczynie a sobie wziąć niedrogo Senniki. JA PIERDZIU! Różnica jest kosmiczna. Grywałem jeszcze na różnych innych i powiem że jakoś mi nic nie pasowało za bardzo. No i jeszcze pytanie czy poza csem coś z tych słuchawek poleci. Jak muza itp to TYLKO Senniki... No i z tego co słyszałem to Kossy jeszcze są fajne :D
No i bardzo głęboka jeszcze konkluzja, pewni nikt nie wiem ale niestety tak jest: Nie kupisz dobrze i tanio. A odwrotnie jak najbardziej...

siatkarz - Wto 11 Gru, 2007 14:43

mam sennheisery HD457 juz chyba od roku... nawet nie widac na nich efektow uzytkowania... sa bardzo wygodne (uszy nie bola po paru godzinach gry:D )

potek tez ma chyba senny

polecam.... modeli jest tyle ze cos wybierzesz dobrego dla siebie :)

psychic - Wto 11 Gru, 2007 15:10

nie no oszalales siatek, twoje sluchaweczki dzwiek maja pro ale po jakims czasie noszenia ich glowa mi odpadla;f
mARV - Wto 11 Gru, 2007 15:15

hmm 250 zl proponował bym w cenie ok 190 zl Sennheiser HD 205 ( model zamknięty jak steelsoundy) w tej cenie niczego lepszego bez mic nie znajdziesz. Nie kupować HD 201-202 bo są słabe i niewarte swojej ceny. Miałem Philipsy 800 i byly znacznie słabsze. Karta dzwiękowa pod usb to pomyłka chyba że jeżdzisz na Lany (mam syberię pod USB i dzwięk z tego to 1 wielka kupa). Dzwiękówkę polecam jeżeli interesuje cię brzmienie dobrego stereo za 1.5 tys to Prodigy HD lub 7.1 HiFi audiotracka ( koszt 350zl a po wymianie oamp-ów grają jeszcze lepiej :) ) słuchanie z tej karty Chesky Records - The Ultimate Demonstration Disk dla audiofili to prawdziwa przyjemność dla uszu. Jeżeli interesują cie słuchawki z mic to skazany jesteś tylko na SteelSound 5H-v2. Ważne żeby słuchawki do cs-a nie miały za dużo basów a w całym pasimie brzmiały "jedwabiście gładko" a od crea-shita trzymaj się z daleka.
ritarded l. - Wto 11 Gru, 2007 15:54

OK zdecydowalem sie kupic senki 250. dziekuje za porady :)

btw sprzedam syberie z karta usb :P ale bez mikrofonu

Trel - Wto 11 Gru, 2007 16:48

dobry wybor ;]
v1ncent - Wto 11 Gru, 2007 18:36

Moras napisał/a:
od 2 miechow gram na niby przereklamowanych 5hv2

Moras chciałeś chyba napisa C2H5OH.

adaxdk - Wto 11 Gru, 2007 19:50

:hahaha:
dla niewtajemniczonych C2H5OH to bimber ^^