CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Ad. kankernoob
Uczulony` - Wto 18 Gru, 2007 15:42 Siemanko^^
a grasz wogule ?ritarded l. - Wto 18 Gru, 2007 15:44
Uczulony` napisał/a:
a grasz wogule ?
i w strzeguleUczulony` - Wto 18 Gru, 2007 15:47
ritarded l. napisał/a:
Uczulony` napisał/a:
a grasz wogule ?
i w strzegule
nie czepiaj sie i.S.b - Wto 18 Gru, 2007 16:10
Trel napisał/a:
po co to rozdrapujecie ? imo nie potrzebne..
Ja nic nie rozdrapuję. Tylko zamknięto temat, w którym wypowiedź jednego z graczy się tyczyła do mnie, wiec napisałem swoje zdanie. Tyle na ten temat.
Irytuje mnie tylko jedno, to, że brechtacie się z bydzi jeden te pe vac 1500, ze skilla jaki na nim jest, z ludzi, z adminów, czepiacie się configów, i w ogóle wszystko wam nie pasuje do kwadratu, a kiedy bym nie spojrzał w hlsw, to non-stop ktoryś z was jest na servie. Jak nie jeden, to drugi, albo parami, ale zawsze ktoś z sapaczy jest. Nad tym się zastanówcie, a potem sapcie WOJTAS - Wto 18 Gru, 2007 16:12 imo racjalnk - Wto 18 Gru, 2007 16:20 gram dlatego ze zaczynalem od sulka grac w kontera : - )
a sapie tylko i wylacznie dlatego ze wczesniej admini byli inni , a teraz zebralo sie troche adminow ktorzy uwazaja sie za bogow . Jeszcze dobrze pamietam jak co po nie ktorzy byli jak potulne owieczki na poczatku , i tu ladnie pisza i tam pomagaja , zartuja i ogolnie wazelinka , a tu nagle po pewnym czasie prosba o admina na bydzie i sie zaczelo . Juz tych tematow nie ma i prosb ale tak bylo i nie tylko ja to potwierdze : - )WEGier - Wto 18 Gru, 2007 16:21
IrYs napisał/a:
Trel napisał/a:
po co to rozdrapujecie ? imo nie potrzebne..
Ja nic nie rozdrapuję. Tylko zamknięto temat, w którym wypowiedź jednego z graczy się tyczyła do mnie, wiec napisałem swoje zdanie. Tyle na ten temat.
Irytuje mnie tylko jedno, to, że brechtacie się z bydzi jeden te pe vac 1500, ze skilla jaki na nim jest, z ludzi, z adminów, czepiacie się configów, i w ogóle wszystko wam nie pasuje do kwadratu, a kiedy bym nie spojrzał w hlsw, to non-stop ktoryś z was jest na servie. Jak nie jeden, to drugi, albo parami, ale zawsze ktoś z sapaczy jest. Nad tym się zastanówcie, a potem sapcie
właśnie to jest rzecz strasznie śmieszna i zarazem żenująca ... ciągle tylko wymyślają nowe nazwy dla serwera i graczy a zaraz potem ślęczą na serwie i marudzą albo prowokują (nie zawsze i nie wszystkich - np mnie osobiście jakoś tam się to nie tyczy ale w zupełności popieram Dzejmsa bo sam nie gram lepiej nie życzę sobie aby ktoś do mnie sapał o skila)w0mbat - Wto 18 Gru, 2007 16:26
lnk napisał/a:
dawne czasy minely bezpowrotnie .
I jaK to ktos kiedys powiedzial: "Maszeruj, albo giń!"
takze albo sie dostosuj(bydziowy graczu kimkolwiek bys nie byl), albo masz bana domeztoz - Wto 18 Gru, 2007 16:28
lnk napisał/a:
admin powinien swiecic przykladem i pomagac graczom , a takze pouczac ich jak maja grac na servie i jak maja sie zachowywac , prawda?
nie wiedzialem ze admin powinien mowic innym jak maja grac...
imo Irys ma racje.
Ink masz spsuty Enter? bo jakos tak strasznie rozciagasz... czy chcesz byc oryginalniejszy?Dzejms - Wto 18 Gru, 2007 16:48
domeztoz napisał/a:
lnk napisał/a:
admin powinien swiecic przykladem i pomagac graczom , a takze pouczac ich jak maja grac na servie i jak maja sie zachowywac , prawda?
nie wiedzialem ze admin powinien mowic innym jak maja grac...
a kto ma to zrobić? ProSkilerzy? Przecież dla nich każdy kto nie potrafi grać tak jak oni to bot. Mało razy już to słyszałem i nawet sam doświadczam nawet do dzisiaj. Wystarczy że gram pod fejkiem i nie biegnę TWARDO do paki to bot jestem i TA ma mnie pobudzić do życia.