CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - kolory;x
adaxdk - Pią 04 Sty, 2008 18:06 kiedys jak jeszcze miałem kineskop, miałem problemy z tylnym gniazdkiem. Objawiało sie to tak, że przy delikatnym dotknięciu kabla, albo złym ułożeniu ekran robił mi sie różowy, dopiero po dłuższej operacji na kablu i skręceniu go tak zeby było dobrze, mogłem spokojnie pracować. Popatrz na kablach, czy dobrze masz go podłączonego albo czy nie ma żadnych uszkodzeń mechanicznych na sobie. domeztoz - Pią 04 Sty, 2008 22:47 a monitor przypadkiem nie stoi koo jakichs namagnetyzowanych rzeczy? albo koo sciany za ktora jest tv/pralka/lodowka/reaktor itd?WEGier - Sob 05 Sty, 2008 00:10
domeztoz napisał/a:
a monitor przypadkiem nie stoi koo jakichs namagnetyzowanych rzeczy? albo koo sciany za ktora jest tv/pralka/lodowka/reaktor itd?
głośniki, słuchawki nie leżały obok? Kiedyś ze 2 lata temu dałem podobny temat .... głośnik był za blisko i magnesował mi na monitor i miałem właśnie takie jaja
PS dzizas znowu nie wcelowałem ... sorry domez za wjazd na posta Trel - Nie 06 Sty, 2008 11:23 ajt, mozliwe : ) ale to chyba tylko na crt o ile sie nie myle ?
ale tak sie sklada ze nowe tonsile podlaczylem..WEGier - Nie 06 Sty, 2008 11:57
Trel napisał/a:
ajt, mozliwe : ) ale to chyba tylko na crt o ile sie nie myle ?
ale tak sie sklada ze nowe tonsile podlaczylem..
crt, lcd ... wszystko ... magnes jest ogólnie szkodliwy dla wyświetlaczy