CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Portret młodego posiadacza BMW
nowik - Nie 06 Sty, 2008 22:09 Zapomniales dodac ze wyglad tego osobnika to czesto dres Abibasa i koniecznie wypucowana glowa, co by sie swiatlo dobrze odbijalo i rozswietlalo wnetrze samochodu ;P i zaden stereotyp tylko czysta prawda moze na 10 przypadkow tylko 1 nie jest tego pokroju ROSOMAK - Nie 06 Sty, 2008 22:12 Wegier szczera prawda u nas na granicy takowych ludkow nie brakowalo .Teraz pewnie grzeja dupsko na grzejniku stacji kolejowej w GB i czekaja na fuszke aby ponownie powrocic na bezdroza i cwaniakowac zza wyfoliowanej szyby .
Rece opadaja ale co zrobic.molti - Nie 06 Sty, 2008 22:12 HAhA jakbym czytal opis mojego znajomgo brakuje tylko spodni koloru paryski blekit i pol litra wody z cukrem na glowie( zastepczy zel do wlosow) qBert - Nie 06 Sty, 2008 22:15 w sumie zwykle to prawda, ale sam znam typa który kupił bmw 3 - nie pamietam wersji Ecośtam, ja ją nazywam rekin ze względu na charakterystyczny przód. Jak byście zobaczyli jak ją odnowił. Wszystkie chromiki na błysk wyczyszczone, naprawdę robi wrażenie. I nie ma nic wspólnego z tym tutaj opisanym plebsem... Tak więc to częściowo stereotyp.tiop - Nie 06 Sty, 2008 23:46 Taki smutny los tego samochodu N0W!k - Pon 07 Sty, 2008 00:14
qBert napisał/a:
a ją nazywam rekin ze względu na charakterystyczny przód
BMW Rekin piekne autko.. mazy mi sie;p stare jest ale jare... w wakacje widzialem w kolorze pomaranczowy metalik poprostu cudenko ciasteczkowy - Pon 07 Sty, 2008 08:32 A mi się podobają BMK-i , oczywiście nie taki typ co opisujesz , ale z nowszych wersji
Dużo moich kumpli mam takie autka w różnych wersjach i powiem szczerze że są bardzo wygodne i super się jeździ i diselki ekonomiczne.
Oczywiście nie jakieś tuningi czy takie tam ale zwykłe fabryczne BMK-i są naprawdę samochodami z górnej półki.
Ostatnio czytałem książkę do obsługi dzojskika na konsoli w "7" i zapoznanie się z funkcjami zajęło by mi chyba z tydzień także sobie podarowałem
Podsumowując bardzo szybkie i wygodne samochody , a najfajniej wygląda w takiej "7" koleś po 50 w garniturku , niby młodzieżowy a bisnesmen adaxdk - Pon 07 Sty, 2008 09:57 Betki ogólnie są fajne, tylko ludzie pokroju bansu i lansu: "zimne łokcie", manieczki psuja te marke.Moras - Pon 07 Sty, 2008 15:17 http://www.allegro.pl/ite..._od_blachy.html
a to? spree - Pon 07 Sty, 2008 15:22 ślicznotka fajne autko, dla mnie ma klase