To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - nie wyświetla obrazu...

WEGier - Pon 07 Sty, 2008 09:01

miałem identycznie jak zmieniałem RAMy i źle podpiąłem - byłem bliski zawału ale na spokojnie (po 100ml balsamu) zacząłem podpinać wszystko od nowa i się okazało że ramki
adaxdk - Pon 07 Sty, 2008 09:51

... Ci wyżej dobrze piszą. Spróbuj wszystko od nowa, dokładnie powpinać. Odradzam alkohol :chytrus:
w0mbat - Pon 07 Sty, 2008 11:12

wyngiel dobrze gada. dla bezpieczenstwa wez 2oo i siup pod biurko czesci podopinac bo to jest najprawdopodobniej glowna przyczyna :D
psychic - Pon 07 Sty, 2008 14:40

Moze wlasnie kondensatory wykrzywiles, ja tak kiedys zrobilem przy wkladaniu duzego coolera :D Sprobuj je troche naprosotwac jak sa za krzywo, tylko nie polam :D
Bo$s - Pon 07 Sty, 2008 19:39

A system się ładuje czy nie?
Sinecod - Pon 07 Sty, 2008 19:57

Cytat:
Moze wlasnie kondensatory wykrzywiles, ja tak kiedys zrobilem przy wkladaniu duzego coolera :D Sprobuj je troche naprosotwac jak sa za krzywo, tylko nie polam :D
karzcie mu jeszcze skrocic kabel od myszki !
qBert - Pon 07 Sty, 2008 20:20

Sinecod napisał/a:
Cytat:
karzcie mu jeszcze skrocic kabel od myszki !

hahahahhahahahahah - chyba od klawiatury! Jak to czytałem to padłem, po prostu PADŁEM!

Aqq - Pon 07 Sty, 2008 21:18

naszczęście mam głowe na karku :P zmontowałem już nowego kompa czekam tylko na karte i wracam do gry.Jeżeli chodzi o wcześniejsze podzespoly to prawda moze byc po stronie psc, jeszcze zobaczymy co i jak :)