CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - nie wyświetla obrazu...
WEGier - Pon 07 Sty, 2008 09:01 miałem identycznie jak zmieniałem RAMy i źle podpiąłem - byłem bliski zawału ale na spokojnie (po 100ml balsamu) zacząłem podpinać wszystko od nowa i się okazało że ramkiadaxdk - Pon 07 Sty, 2008 09:51 ... Ci wyżej dobrze piszą. Spróbuj wszystko od nowa, dokładnie powpinać. Odradzam alkohol w0mbat - Pon 07 Sty, 2008 11:12 wyngiel dobrze gada. dla bezpieczenstwa wez 2oo i siup pod biurko czesci podopinac bo to jest najprawdopodobniej glowna przyczyna psychic - Pon 07 Sty, 2008 14:40 Moze wlasnie kondensatory wykrzywiles, ja tak kiedys zrobilem przy wkladaniu duzego coolera Sprobuj je troche naprosotwac jak sa za krzywo, tylko nie polam Bo$s - Pon 07 Sty, 2008 19:39 A system się ładuje czy nie?Sinecod - Pon 07 Sty, 2008 19:57
Cytat:
Moze wlasnie kondensatory wykrzywiles, ja tak kiedys zrobilem przy wkladaniu duzego coolera Sprobuj je troche naprosotwac jak sa za krzywo, tylko nie polam
karzcie mu jeszcze skrocic kabel od myszki !qBert - Pon 07 Sty, 2008 20:20
Sinecod napisał/a:
Cytat:
Moze wlasnie kondensatory wykrzywiles, ja tak kiedys zrobilem przy wkladaniu duzego coolera Sprobuj je troche naprosotwac jak sa za krzywo, tylko nie polam
karzcie mu jeszcze skrocic kabel od myszki !
hahahahhahahahahah - chyba od klawiatury! Jak to czytałem to padłem, po prostu PADŁEM!Aqq - Pon 07 Sty, 2008 21:18 naszczęście mam głowe na karku zmontowałem już nowego kompa czekam tylko na karte i wracam do gry.Jeżeli chodzi o wcześniejsze podzespoly to prawda moze byc po stronie psc, jeszcze zobaczymy co i jak