CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Studniowka - poradnik
qBert - Śro 16 Sty, 2008 17:21 ale powiem wam że tylko pierwsza studniówka jest taka fajna. Później to już nie ten klimat. Chociaż 2 raz byłem w tym samym miejscu, ta sama szkoła, ci sami nauczyciele, tylko rocznik młodszy. I mimo że znałem tam dużo ludzi to nie było to samo. Oczywiście fakt, że nie byłem już uczniem tej szkoły pozwalał mi również na więcej. nappy - Śro 16 Sty, 2008 18:15 u mnie tez dobrze bylo I tak najwieksza beka, jak upadala butelka pod stolem... i ten dzwiek odbijajacego sie szkla ;DMoras - Śro 16 Sty, 2008 18:52 moja byla z % wliczonym w cene - wszystko od szkoly zalezy chyba w0mbat - Śro 16 Sty, 2008 19:41 ja mam nawet pamiatke w formie szklaneczki do sobieki-ego adaxdk - Śro 16 Sty, 2008 20:46 u mnie na studniówce piliśmy najpierw z takich małych wazonikach po kwiatach ^^ dopiero potem najbardziej pijany poszedł do kuchni po cywilizowane kieliszki
Pamiętam ze wychowawczyni z nami napiła sie a wydawała sie taka sztywna ^^C_nad_C - Sob 19 Sty, 2008 18:47
w0mbat napisał/a:
ja mam nawet pamiatke w formie szklaneczki do sobieki-ego
nie ma sie czym chwalić w0mbat - Sob 19 Sty, 2008 19:42 tym postem dajesz dowod ze zazdroscisz