CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pchli targ - [Sprzedam] Sony Ericsson P910i w superstanie
Dzejms - Czw 24 Sty, 2008 00:00 Domez, co może nie pasować w jego wyglądzie? Zwróć uwagę na to, że możesz zdemontować klawe i masz wtedy wirtualną na ekranie.
fotodomeztoz - Czw 24 Sty, 2008 00:26 no wlasnie ta klawiatura jakas taka ... nie wiem.
a i pewnie zdejmowanie tej klawiatury nie jest takie hop siup. masz mapy do gps? jaka jakosc mp3? mmc kingston 1 gb bedzie pasowac?
na allegro taniej widzialem WEGier - Czw 24 Sty, 2008 08:51 ale moim zdaniem tutaj masz 1000% pewności ...a nie będziesz miał typową allegrową akcję > czyli syf syf syf. Znam Dzejmsika juz 30 lat i wiem jak potrafi dbać o rzeczy .. on nawet buty wiąże 10 razy bo musi być idealnie .. z niego taki MONK ....
ale moim zdaniem tutaj masz 1000% pewności ...a nie będziesz miał typową allegrową akcję > czyli syf syf syf. Znam Dzejmsika juz 30 lat i wiem jak potrafi dbać o rzeczy .. on nawet buty wiąże 10 razy bo musi być idealnie .. z niego taki MONK ....
PS ale umowa Dzejms? umowa? 10% ? ... ^^
doslownie pomyslalem sobie wczoras dokladnie to samo... (monk)
tak z opisu wywnioskowalem, no i ta folia czekam na info od dzejmsa na pw i sie wtedy zdecyduje
bede dopiero po 23... i odpisze jakby coooDzejms - Czw 24 Sty, 2008 13:56 Tu jedno zdjęcie:
Domez zdjęcie klawiatury mi zajmuje 5 minut. Gpsa nie używałem na tym fonie ale jakiegoś Tomka mam na płycie. Mp3 nie słuchałem z niego (pisałem wyżej do czego go używałem głównie). Kingston - nie wiem - najlepiej na forach poczytać.domeztoz - Pią 25 Sty, 2008 22:51 sprzedane, kupione, zaklepane. nie ma!Dzejms - Pią 25 Sty, 2008 23:15
domeztoz napisał/a:
kurde narobili ochoty tel ma fajne funkcje itp ale mi nie pasi z wygladu... po wyplacie sie zorientuje czy odwlec kupno nowego pc i kupic tego smarta
No to teraz będziesz grał w :
EDIT: CZYŚ TY OSZALAŁ! Dałeś linka do największego w polsce forum z czitami!
[ Dodano: Nie 27 Sty, 2008 21:19 ]
Sorki!
A skąd niby ja mam wiedzieć, że tam są czity. Wpisałem w google micro counter strike i wrzuciłem bo fajne zdjęcia były. Przecież nie będę czytał forum i sprawdzał co na nim jest. A btw to link był do zdjęć a nie do czitów. Było po prostu szybkie Ctr+C i Ctr+V.