CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - propozycja dodania de_aztec_2008
w0mbat - Pon 28 Sty, 2008 17:08 tak. chociaż watpioe zeby ktos na nia votowalpsychic - Pon 28 Sty, 2008 17:45 na nie;]-I.G.L.A.X.- - Pon 28 Sty, 2008 17:59 nie ,
nie podoba mi sie... terro bez szans.domeztoz - Pon 28 Sty, 2008 23:04 dobra przyznam sie... wlazlem na fpsbanana i wybralem pierwsza lepsza mape... bo juz mam dos grania 8 tych samych map... proponuje usunac ten temat lub przerobic go na 'propozycje dodania de_cpl_strike' a jezeli nie to niech ktos skleci jutro nowa ankiete sam.qBert - Wto 29 Sty, 2008 01:41 jak zwykle na nie i jak zwykle podkreślam że gramy więcej jak 8 map Sinecod - Wto 29 Sty, 2008 08:29 no ba graamy te 8 .... dust, dust2, nuke, inferno, aztec, sunny, office ,cpl_mill, cblle ... czyli nuda, nuda, nuda, nuda,nuda, jeszcze mi sie nie nudzi ,nuda, fajna , dobra
nie uwazacie ze za duzo tej nudy?qBert - Wto 29 Sty, 2008 14:58 no chyba zapomniałeś że jesteśmy dręczeni kabulem przez graczy bez przerwy. Prodek też pojawia się często. Nie przesadzajcie już, bo botmap ludzie zwyczajnie grać nie chcą... Wracam do domu po uczelni i mam grać przez 2h jakieś gówno żeby wreszcie doczekać się jednej dobrej mapy? Moje niedoczekanie...WEGier - Wto 29 Sty, 2008 15:06 mała podpowiedz Qubi > o gustach nie rozmawiamy
jest dużo ludzi co nie lubi standardów i jakoś oni nie narzekają tyle co ty będzie to co się da zrobić AR, nie ma bugów i co się ludziom podoba qBert - Wto 29 Sty, 2008 15:14
WEGier napisał/a:
jest dużo ludzi co nie lubi standardów
bo nie potrafią grać...
Nie jestem wielkim pro karaczem ale umiem grać na tyle żeby widzieć które mapy to syf a co jest dobre. Kiedyś też byłem za dodawaniem map... Może i wy kiedyś zrozumiecie. Dla mnie mapa może mieć jednokolorowe tekstury i nie przedstawiać NIC, pod warunkiem że będzie dobra, równa, ciekawa. Z nie standardów cpl_mill jest bardzo fajny...
Do tej wyliczanki jeszcze dodaj traina który jest często!w0mbat - Wto 29 Sty, 2008 17:24
qBert napisał/a:
WEGier napisał/a:
jest dużo ludzi co nie lubi standardów
bo nie potrafią grać...
i to mowi admin
dla wielu cs to poprostu gra 4fun a nie sikllowanie