To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Propozycja dla admina

foXx - Śro 06 Lut, 2008 23:56

ave Vincent ;) popieram

btw. qBert nie kazdy wie kto jest adminem, jak widac przez serwer przewija sie duzo nowych graczy

psychic - Czw 07 Lut, 2008 00:14

a ja jestem na nie, niepotrzebne
qBert - Czw 07 Lut, 2008 00:18

foXx napisał/a:
btw. qBert nie kazdy wie kto jest adminem, jak widac przez serwer przewija sie duzo nowych graczy

masz to napisane na forum i na stronie wejściowej na serwerze...

WOJTAS - Czw 07 Lut, 2008 00:41

i tak tego nikt nie czyta... :0o:
adaxdk - Czw 07 Lut, 2008 02:17

RazeL napisał/a:
i tak tego nikt nie czyta... :0o:

... dlatego wiele os. nie zna zasad i nie wiem jak ma sie zachowac.

Widoczna forma tego co 'admin' robi, nie sprawdzi sie. Po co przelotne bezkulturniki maja wiedzic kiedy maja byc grzeczni, a kiedy moga robic co chcą. Ci co GRAJĄ na serwerze wiedza kto jest online i do kogo maja mówic. Nikt przecież nie jest 'inkognito' żeby trzeba było prosic kogos o wyciągnięcie logów by dojśc prawdy.

Puma - Czw 07 Lut, 2008 06:52

v1ncent napisał/a:
Czasem zdarza się, że ktoś ma słusznie albo i nie pretensje czy uwagi do admina, wynikające z ruchów wykonywanych przez adminów na serwerze. Trafia to niekiedy na forum jak komuś to bardzo dopiekło i wałkujemy taki temat co czasem powoduje dodatkowe niesnaski.
Czy nie pomogłoby nieco gdyby przy ruchach typu zmiana T/CT, slay, kick, itd. było widać kto dokonał takiego posunięcia? Zakładam, że również wszystkie teksty były by podpisane.
Moim skromnym zdaniem nonszalancja niektórych panów zostałaby utemperowana.

Dobrze gada xD polac mu xD :crazy: :mrgreen: :mrgreen:

Moras - Czw 07 Lut, 2008 08:34

whatever .. :P
Rider - Czw 07 Lut, 2008 08:35

heh dobre zaraz poleci tekst że adm tylko są przeciw temu bo mają coś do ukrycia xD

Jak ktoś cos ma do jakiegoś adm to jest od tego 4um/gg/pm a nie serw żeby wyjaśniać takie zdarzeania imo. Przez to może sie sie wywiązać nie potrzena dyskusja na seriwie a to jest miejsce do grania a nie kłÓtni ... [by moderator]

Coś mi sie wydaje że niektórzy zapomnieli że adm to też ludzie ...

-I.G.L.A.X.- - Czw 07 Lut, 2008 10:00

Rider napisał/a:
heh dobre zaraz poleci tekst że adm tylko są przeciw temu bo mają coś do ukrycia xD

Przeciw :P
IMO niepotrzebne :)

Bo$s - Czw 07 Lut, 2008 10:37

Na nie !! Przez takie coś admin nie będzie mógł grać na fejku, ani adminować z ukrycia. Są gracze, którzy np. przy adminie są potulni jak baranek, a gdy tylko admina nie ma, bądź jest w przeciwnym teamie to zachowują się jak szczeniaki.

Moja propozycja jest taka, aby admini grali częściej na fake nickach.