To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prosba o odbanowanie ,i danie zasluzonej szansy

Rider - Sob 01 Mar, 2008 17:48

tja szansa może być dana
siatkarz - Sob 01 Mar, 2008 19:16

Nie.
WEGier - Sob 01 Mar, 2008 19:18

odrzucono
zaprzepaściłeś wystarczająco dużo danych ci szans, a poza tym minął za krótki okres aby nagle uwierzyć w twoją rychłą zmianę na pozytywne

PS zainteresowanych odsyłam do http://cs.bydgoszcz.pl/fo...er=asc&start=75

lydka - Sob 01 Mar, 2008 19:24

Nie gralem na bydzi od ok 4 mies. i naprawde sie poprawilem w zachowaniu. "przetestujcie mnie" :P :]
w0mbat - Sob 01 Mar, 2008 19:34

Lydzia jak dla mnie to tym postem (patrz wyżej) przekresliles sobie szanse na kolejne 4...

lata.

Pozdro i do zobaczenia w celowniku :papa2:

Aqq - Sob 01 Mar, 2008 23:30

nie.
foXx - Nie 02 Mar, 2008 11:24

Ludzie, przecież WEGier napisał, że odrzucono, więc po co te posty?

/close

no. 10 - Nie 02 Mar, 2008 14:34

Temat nie jest zamknięty i mimo tego,że decyzja została już podjęta, to a nóż zdecydowana większość użytkowników 4um i graczy b1 sie wstawi za nim,co może nakłonić rade do zmiany decyzji,więc chyba można się wypowiedzieć com mr. Fox?
A WEGier to lol ,on nie lubi ludzi :P
Jestem jak najbardziej za pozostawieniem decyzji o której poinformowal nas lol, oj znaczy się WEGier

adaxdk - Nie 02 Mar, 2008 14:47

A ja tam bym dał mu ostatnią próbę na resocjalizacje. W końcu próbuje i chce z nami grac, chociaż tak wiele os. nie lubi go.
Jak mowa o tym że nie wierzycie w jego przemianę to i tak prędzej czy później wyjdzie szydło z worka. x)
Rolnik to lol ! xD

lydka - Nie 02 Mar, 2008 15:32

mam nadzieje ze dostane szanse i nie dlugo bede walil HS rolnikowi i fox'owi :D :P :] dzieki wszystkim :P (moze nie dlugo razem pogramy :D )