To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - sluchawki bezprzewodowe

potek - Pon 03 Mar, 2008 17:04

a może przewodowe ale lepsze słuchawki ja mam sennheisery HD 465 mam je już z 1.5 roku i super działają. uszy nie bolą, kabel jest gruby (jest możliwość wymiany SAMEGO kabla. Bo jak wiadomo sprzet bezprzewodowy nie jest zbyt polecany ;)
MIKAS - Pon 03 Mar, 2008 18:22

i nie masz co pytac po sklepach bo lepszych doradcow,niz bydziowych graczy nie ma :banan:
Trel - Pon 03 Mar, 2008 19:50

ty akrat najwiecej doradziles...
lnk - Pon 03 Mar, 2008 21:24

MIKAS napisał/a:
i nie masz co pytac po sklepach bo lepszych doradcow,niz bydziowych graczy nie ma :banan:

sorry ale malo wiesz o sprzedazy jesli chodzi o audio , myslisz ze oni doradzaja dobry produkt ? ci sprzedawcy taka gadke sypna ze kupisz to co Ci powiedza ,a tak naprawde to slabe jest i najmniej im schodzi z magazynu , przynajmniej wiekszosc taka jest w mediamarktach , saturnach czy electro world : -)

MIKAS - Pon 03 Mar, 2008 21:33

czyli potwierdzasz to co powiedzialem? :E
lnk - Pon 03 Mar, 2008 23:00

jesli napisales to powaznie , a nie ironicznie to tak : -)
v1ncent - Wto 04 Mar, 2008 00:38

mala mi napisał/a:
jak juz pisalam wczesniej - cena nie gra wiekszej roli. bardziej stawiam na jakosc. sredno raz na miesiac wymieniam sluchawki. a zawsze kupuje takie "lepsze" od 80zl wzwyz. wiec kupujac bezprzewodowe nawet za 500 zl, bardziej mi sie oplaci :D

Ale to nie są tańsze, to sa raczej lepsze. 500 może nie starczyć.

vincent

Sinecod - Wto 04 Mar, 2008 15:26

lnk napisał/a:
MIKAS napisał/a:

sorry ale malo wiesz o sprzedazy jesli chodzi o audio , myslisz ze oni doradzaja dobry produkt ? ci sprzedawcy taka gadke sypna ze kupisz to co Ci powiedza ,a tak naprawde to slabe jest i najmniej im schodzi z magazynu , przynajmniej wiekszosc taka jest w mediamarktach , saturnach czy electro world : -)

ehhh niestety Ink ma racje :> Jedyne co czytac po jakis forach albo byc krolikiem doswiadczalnym :)

mala mi - Wto 04 Mar, 2008 20:47

panowie - ja kazdy kabel wyrwe... generalnie jak juz kupujesz jakies lepszejsze sluchawki, to maja dluuuuugi kabel. ja wejscie mam z przodu, bo gram na laptopie. juz probowalam najrozniejszyc sluchawek, z normalnymi kablami, z kablami obrobionymi materialem i z kblami grubszymi.... guzik to daje. ok miesiac temu kupilam sluchawki i co? to samo, juz kabel szwankuje :( zawsze sie o niego zakopne czy najade kolkami... nie ma szans - chce bezprzewodowe :)

poprosze o linki :D

qBert - Wto 04 Mar, 2008 20:51

ja nie wiem jak grasz i na ile te słuchawki mają być dedykowane do CSa... Jeśli nie jesteś og@rni@czem to poszukaj jakiś tańszych. Jak dużo grasz na słuch to jednak jakieś senniki. Tylko uważaj żebyś na jakieś podróby nie trafiła...