CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - sluchawki bezprzewodowe
potek - Pon 03 Mar, 2008 17:04 a może przewodowe ale lepsze słuchawki ja mam sennheisery HD 465 mam je już z 1.5 roku i super działają. uszy nie bolą, kabel jest gruby (jest możliwość wymiany SAMEGO kabla. Bo jak wiadomo sprzet bezprzewodowy nie jest zbyt polecany MIKAS - Pon 03 Mar, 2008 18:22 i nie masz co pytac po sklepach bo lepszych doradcow,niz bydziowych graczy nie ma Trel - Pon 03 Mar, 2008 19:50 ty akrat najwiecej doradziles...lnk - Pon 03 Mar, 2008 21:24
MIKAS napisał/a:
i nie masz co pytac po sklepach bo lepszych doradcow,niz bydziowych graczy nie ma
sorry ale malo wiesz o sprzedazy jesli chodzi o audio , myslisz ze oni doradzaja dobry produkt ? ci sprzedawcy taka gadke sypna ze kupisz to co Ci powiedza ,a tak naprawde to slabe jest i najmniej im schodzi z magazynu , przynajmniej wiekszosc taka jest w mediamarktach , saturnach czy electro world : -)MIKAS - Pon 03 Mar, 2008 21:33 czyli potwierdzasz to co powiedzialem? lnk - Pon 03 Mar, 2008 23:00 jesli napisales to powaznie , a nie ironicznie to tak : -)v1ncent - Wto 04 Mar, 2008 00:38
mala mi napisał/a:
jak juz pisalam wczesniej - cena nie gra wiekszej roli. bardziej stawiam na jakosc. sredno raz na miesiac wymieniam sluchawki. a zawsze kupuje takie "lepsze" od 80zl wzwyz. wiec kupujac bezprzewodowe nawet za 500 zl, bardziej mi sie oplaci
Ale to nie są tańsze, to sa raczej lepsze. 500 może nie starczyć.
vincentSinecod - Wto 04 Mar, 2008 15:26
lnk napisał/a:
MIKAS napisał/a:
i nie masz co pytac po sklepach bo lepszych doradcow,niz bydziowych graczy nie ma
sorry ale malo wiesz o sprzedazy jesli chodzi o audio , myslisz ze oni doradzaja dobry produkt ? ci sprzedawcy taka gadke sypna ze kupisz to co Ci powiedza ,a tak naprawde to slabe jest i najmniej im schodzi z magazynu , przynajmniej wiekszosc taka jest w mediamarktach , saturnach czy electro world : -)
ehhh niestety Ink ma racje :> Jedyne co czytac po jakis forach albo byc krolikiem doswiadczalnym mala mi - Wto 04 Mar, 2008 20:47 panowie - ja kazdy kabel wyrwe... generalnie jak juz kupujesz jakies lepszejsze sluchawki, to maja dluuuuugi kabel. ja wejscie mam z przodu, bo gram na laptopie. juz probowalam najrozniejszyc sluchawek, z normalnymi kablami, z kablami obrobionymi materialem i z kblami grubszymi.... guzik to daje. ok miesiac temu kupilam sluchawki i co? to samo, juz kabel szwankuje zawsze sie o niego zakopne czy najade kolkami... nie ma szans - chce bezprzewodowe
poprosze o linki qBert - Wto 04 Mar, 2008 20:51 ja nie wiem jak grasz i na ile te słuchawki mają być dedykowane do CSa... Jeśli nie jesteś og@rni@czem to poszukaj jakiś tańszych. Jak dużo grasz na słuch to jednak jakieś senniki. Tylko uważaj żebyś na jakieś podróby nie trafiła...