CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - odzyskiwanie danych z hdd
WOJTAS - Wto 11 Mar, 2008 16:07 chyba Viper - Czw 13 Mar, 2008 19:09 Jesli nie chce bootować z podlączonym dyskiem, mozesz spróbować (jeśli amsz kieszeń) po włączeniu kompa, wsadzić dysk do kieszeni, wtedy spróbować go wykryć w menadzeże sprzetowym, easy recovery jest niezły, do tego PartitionMagic i w ten sposób odzyskałem 30 GB:)
hfDzejms - Sob 19 Kwi, 2008 21:30 Ostatnio myślałem, że padł mi totalnie dysk 160Gb. Po podłączeniu do innego kompa widziany był jako partycja 10 GB, w której widać było tylko jakieś katalogi i pliki o odjechanych chińskich nazwach! Wcześniej miałem na nim 4 partycje w tym jedną z systemem. Na systemie mi nie zależało bo miałem obraz, ale ten obraz był na jednej z pozostałych partycji Więc musiałem działać bo miałem na tym HDD sporo różnych firmowych danych.
I jak już Wam wiadomo łatwo się nie poddaję. Po długich próbach odbudowywania partycji różnymi programami i sposobami w końcu znalazłem. Niesamowicie prosty program Active@ Partition Recovery szybko odbudował partycje na których miałem i obraz systemu i dane.
Przyjaciołom w razie czego mogę pożyczyć wersję portable.siatkarz - Sob 19 Kwi, 2008 21:42 dzejms przeslij mi ladnie co i jak na PW bede bardzo wdzieczny