CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - BAN?!
Viper - Śro 12 Mar, 2008 21:09 dziekuje dobre ludki:PSinecod - Śro 12 Mar, 2008 22:41
Viper napisał/a:
dziekuje dobre ludki:P
Sangraal napisał/a:
No Irys powiedz mi za co dostałem bana?
2 konta Viper - Czw 13 Mar, 2008 00:50 Juz ja wyjasniam, przez przypadek zalogowalem sie na sangraalu, Viper to moje konto, tamto mozna usunąć, albo zablokowaać, bede uzywał tego pzdr;]Moras - Czw 13 Mar, 2008 09:09 Logi trzeba wyciągnąć i Snorlaksowi perma z miejsca
temat do zamknięcia?Viper - Czw 13 Mar, 2008 10:28 Ales is ordung, zamknijmy:PWEGier - Sob 15 Mar, 2008 11:34 W wyniku niekompetencji jednego z adminów i jego umiejętności posługiwania się komendą odbanowywania i banowania graczy ( a właściwie to brakiem tychże umiejętności ) najmocniej przepraszamy za bana. Pragniemy także nadmienić, iż admin, został ukarany w postaci utraty flagi ban na czas nieokreślony.i.S.b - Nie 16 Mar, 2008 19:15 hmm, to jednak moja wina, gdyż ostatnio nie grałem zbyt często, i nie doczytałem jak się zdejmuje bany po zmianie amx'a ... Flaga UNBAN nie była zablokowana przez nikogo ... a wszystko przez to, że nie dodałem Twojego s:id w " "
Mam nadzieje Sangraal, że wybaczysz mi ten chwilowy "ubytek wiedzy" teczufka - Nie 16 Mar, 2008 19:18 Tym milym akcentem, temat zamykamy, a flage przywracamy.