CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - [Skarga] Lydka, maska-pgaz
lydka - Pon 24 Mar, 2008 19:55 ej domez nie wiesz o co chodzi to sie nie wtracaj ! po pierwsze koles mnie pierwszy zaatakowal z tekstem "kup mi awp" do mnie wtedy cale CT zaczelo sie z niego nabijac i mowili do mnie zebym nie dal sobie w twarz pluc! on mnie pierwszy zabil a ja mu sie odwdzieczylem a ponad to cuiagle mnie atakowal ! !! owszem zabilem go ale on mnie pierwszy zabil i atakowal.. walil do mnie takimi tekstami "kup mii awp" nie wiem po co, za co i dlaczego mnial byl mu kupaowac ! to z mojej strony pozdrawiam lydka domez gdzies ci umknelo na tych zdjeciach gdzie on mnie atakowal i ile razy. jestem tylko ja. ciekawe czy to nie spisek przeciw mi domez?!Uczulony` - Pon 24 Mar, 2008 20:00 ale to w cale nie oznacza ze musisz go zabijac, jesli nie ma admina robisz screenshota i dajesz go na forum, ja nie widze nic smiesznego w napisaniu "kup mi cos", po prostu mu mowisz ze nic nie kupisz albo go olewasz.lydka - Pon 24 Mar, 2008 20:00 wlasnie pogonilem kolesia bo mnie wkurzal,zabil i atakowal nie wiem o co sprawa. sprawa powinna isc do tamtego kolesia. a ty domez nie odwracaj kota ogonem ! jego wina on zaczepial a ty na mnie chcesz to zwalic dzieki serdeczne... dobra macie racje nie powinnienem go zabijac! ale nerwy mi poscily i <awp mialem i mi sie przypomnial on> zabilem go bo mialem wlasnie ta bron. jesli myslicie ze zabilem go z premedytacja i ganialem za nim po calej mapie to sie mylicie nerwy mi strzelily i pociagnolem za spust. troche zaluje ze to zrobilem ale to on zaczol i mnie naprawde wpienił sorki za TKx0x - Pon 24 Mar, 2008 20:07 hmmmm tego że on cię zabił nie wiedziałem może było może nie, ale ty go zabiłeś po tym jak powiedziałeś komu awp bo mam 2 i kolo obok ciebie biegał na respie, jakbyś był mądrzejszy nie zwracałbyś uwagi na niego tylko powiedziałem adminowi a było 2 chyba w tedydomeztoz - Pon 24 Mar, 2008 20:21 kurde lydka przejrzales mnie... moj ukartowany plan nie wypalil
napisalem wczesniej ze nie wiedzialem o co poszlo itd. widzialem tylko ze lydka attacked a teammate to odruchowo zrobilem skrin z nadzeja ze dostaniesz perma przynajmniej na rok...
a z tego co slyszalem to sam na respie co chwila pytales komu awp komu awp...
ed: podkreslenie oznacza ironie, taki specyficzny rodzaj humoru.lydka - Pon 24 Mar, 2008 20:29 to jesli podkreslam NIE WIESZ O CO CHODZI to poco zamieszczasz temat? koles MNIE zaatakowal pierwszy. zabil mnie pierwszy, (nie raz bylo tak ze podchodzil kroił mnie do 17 hp i uciekal) no to wybaczcie to nie FAIR mnie osodzac przykro mi ze go zabilem ale mialem awp ktore chcial od emnie wymusic podkreslam WYMUSIC a nie poprosic, strzelilem w niego akurat w HS prawda jest ze zrobilem to w 5sek - 10 sek gry bo chcialem zrobic rekonekta dla tego tez chcialem rozdac awp(bo nie jestem sknera! dziele sie) Domez a ty napisales "mialem nadzieje ze dostaniesz przynajmniej perma na rok" widac jaki z ciebie kumpel i ze mozna ci ufac...domeztoz - Pon 24 Mar, 2008 20:39 ej chlopaku czytaj ze zrozumieniem... dalem 2 skriny (slownie dwa) gdzie jest twoje TA i TK...
kota odwracalbym ogonem gdybym znal cala sytuacje...
domeztoz napisał/a:
skriny moga nie pokazywac calej prawdy wiec bez logow chyba sie nie obejdzie.
ps... gdybym to ja obiecywal poprawe i zapewnial ze napewno was nie zawiode czy cos w tym stylu to to darowal bym sobie jakiekolwiek ta i inne zaczepki. ja rowniez czasami strzelam do swoich, ale to raczej sa ludzie ktorych dobrze znam i wyczowaja oni moja intencje ;> ba nawet lubie zasadzic hedziora dla kogos ze swojego teamu kiedy jest final countdown.
ps. (po edycie posta lydki powyzej) sory a czy ja cie zapewnialem ze mozesz mi ufac i na mnie polegac i ze bedziemy e-kumplami do e-grobowej deski? i don't think SO...
ps. pamietacie gifa od vortexa?
ps^n lydka troche mi robisz siare... bo juz sie pw posypaly ze mam fajnych kumpli...lydka - Pon 24 Mar, 2008 20:44 sluchaj powiedz ty mi ze sie nie poprwailem ze jestem nie kultularny i ze robie zaczepki to ty pomysl nad tym co piszesz bo to klamstwafoXx - Pon 24 Mar, 2008 21:31 dobra zamknijcie juz swoje szanowne i poczekajmy na logi, im wiecej bedziesz lydka pisal, tym na niekorzysc tobieUczulony` - Pon 24 Mar, 2008 21:33 dobra rozpatrzyc i zamknac jak najszybcxiej bo zenua !