pentium do laptoków lepiej się nadają takie moje zdanieViper - Wto 18 Lis, 2008 13:06 ja go akurat mam za 2900 wzr - Wto 18 Lis, 2008 15:19 chcę kupić tego ....
moze ktos poradzić ?qBert - Wto 18 Lis, 2008 19:07 Mam tego kompa tylko że z lepszym prockiem, szybszym dyskiem i szybszym wi fi.
Powiem tak: Jak na dzisiejsze standardy jest wyjątkowo brzydki
Mi to nie przeszkadza.
Kolejna wada - jak pisałem bateria mogłaby być trochę lepsza. Oferują 8-cell ale wtedy lekko wystaje z tyłu więc to marne rozwiązanie.
Karta graficzna na prawdę daje radę! Wszystkie nowe gierki na niej śmigają (tylko mi tu z jakimiś crysisami nie wyjeżdżać!) Ale jak grałem w NFSa Pro Street (full detale!) to:
1. godzinka i po baterii... Nawet jednego wykładu w całości nie dało się pograć
2. Trochę się grzeje. Ofc nie na tyle aby coś się krzaczyło. Ale czuć pod lewą ręką naprawdę ciepło.
Matryca LG - daje radę.
Obudowa - oprócz tego że brzydka chyba słabej jakości plastik. Tzn po pół roku widać już było wyraźnie "wyślizgane" pod rękoma. Ale nie miałem nigdy wcześniej laptopa więc nie wiem czy to normalne...
Touch pad - szkoda że nie ma suwaka. Poza tym 2 przyciski tylko. Poza tym bez zastrzeżeń.
Spasowanie obudowy - oceniam na 4. Nie przeszkadza, ale szału nie ma.
Ja powiem tyle, że za taką cenę jak go kupiłem wówczas, miałbym sporo słabszego kompa ze znaczkiem asus etc.
Mogę polecić z czystym sumieniem.x0x - Wto 18 Lis, 2008 19:17 ja proponuje
http://allegro.pl/item486...0gb_hd3470.html
sam kupowałem laptopa u tego sprzedawcy i bardzo polecam, w 2h mi go złożyli (kupowałem w krk to skoczyłem do ich sklepu)
na razie nie ma żadnych problemów, możesz poszukać innych laptopów u tego gościa bo ma niskie cenyfoXx - Wto 18 Lis, 2008 19:57 A ja bym poczekal do grudnia, bo w grudniu wychodzi (ale chyba tylko w USA ) MSI GX630 za 799$.
Kod:
Firma MSI ogłosiła, że wprowadza nowy produkt do swojej oferty komputerów przenośnych dla graczy. GX630, bo pod taką znany jest nazwą, oparty został o procesor AMD Athlon™ X2 Dual-Core, kartę graficzną NVIDIA GeForce 9600 z 512MB pamięci RAM, 4GB pamięci RAM DDR2 i 250GB dysk twardy. Obraz wyświetlany jest na 15.4-calowej błyszczącej matrycy LCD, która pracuje w rozdzielczości WXGA (1280 x 800). W dodatku urządzenie zostało wyposażone w Bluetooth, WiFi i 2 Mpx kamerę internetową. Poza tym, jak wszystkie produkty z tej serii, GX630 umożliwia podkręcenie jego parametrów o 15% i zapewnia 5 trybów oszczędzania energii, w celu wydłużenia pracy 6-komorowej baterii. Na terenie USA laptop ma być sprzedawany w okresie świątecznym w cenie 799,99$.