To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Prośba o logi

WEGier - Czw 17 Kwi, 2008 18:58

czy dobrze rozumiem twój post? chcesz nas opuścić? to może ci w tym pomożemy żeby cię nie kusiło do powrotów? :chytrus:

powiedz tylko słowo a będzie ci to dane

siatkarz - Czw 17 Kwi, 2008 19:45

sam mozesz zlozyc na niego skarge tak jak to zrobil no. na ciebie i ducha... zreszta ban nie jest chyba za ta sytuacje z 'pocwicz jasiu'
P-C P-K - Czw 17 Kwi, 2008 21:34

Nozownik napisał/a:
"bana dostałeś, jak pisałem, bo sam podkręciłeś jego zachowanie ... gdybyś mu nie oddał TA to byłby spokój (chyba)"

Tego po prostu nie skomentuje. Brak mi slow. Brawo.

Bo jesteś człowiekiem o niskiej inteligencji. Pewnie pomyślałeś: "Żadnych argumentów nie mam to rzucę "n/c" i jeszcze "brawo" na koniec. Trochę oklepane ale ch...". Od dawna odwalałeś i teraz masz za swoje.

Nozownik napisał/a:
Chcialem zebyscie wiedzieli dlaczego zachowalem sie tak, a nie inaczej. Jezeli tego nie kumacie to mam was gdzies, proste

Nie kumam dlaczego napinasz do typa przez net bo zabił cię w GRZE!

I na prawdę, nie robisz nam łachy, że grasz na bydzi. Mam nawet prośbę. Nie graj.

mARV - Pią 18 Kwi, 2008 11:01

Jeżeli ja mowię że coś z tobą jest nie tak, jeżeli qbert to potwierdza i No 10 to ban ci się należy tylko ty nie potrafisz przyjąć tego do wiadomości jak nie to szukaj innego servera bo ogarnięciem radaru nie grzeszysz. Powinieneś pocałować Węgra w rekę że dostałeś tego smiesznego bana tylko na tydzeń ja za "botexy" dostałem kiedyś od irysa na miesiąc czasu. Poza tym zobacz kto założył w twojej sprawie topic.
no. 10 - Pią 18 Kwi, 2008 14:40

Marv Ty mnie nie wkręcaj w swoje chore jazdy. Po co prowokujesz? Piszesz jakies durne posty, którymi chcesz pokazać jaki to jesteś pr0 3lo 3lo e-koleżka. Nie jesteś tu sędzią, więc po co go oczerniasz? Może miał zły dzień, może coś mu odpipshyło, trudno sie mowi,zachował sie jak sie zachował, ale to automatycznie nie robi z niego jakiegoś pleba. patrz na siebie typie
qBert - Pią 18 Kwi, 2008 15:12

Dobra, dobra, już się nie napinajcie tak. Zamykaj Wąglik, a nożownikowi bana wlep słusznego.
mARV - Pią 18 Kwi, 2008 15:17

Hmm
1. Założyłes topic-a o ukaranie go
2. Dopisałem sie że lubi TA i TK (chyba jest to związane z tematem) fakt
3. Prowokacja ? spytałem się czego pilnuje, nie zbluzgalem nie wyzwałem od lou b itd.
4. "Pocwicz jasiu" bylo po jego jego "felernym" zachowaniu które widać dość często mu się zdarza (wygrana runda 1vs1 ja on) ale coz poradzić że jest mocno impulsywny.
5. Osądził go Węgier adekwatnie do jego czynów nie ja fakt
6. Nie widzę słowa pleb w tym poście więc nie wciskaj bzdur w swoich postach fakt
7. Skoro miał zły dzień to na cholerę zakładałeś topic
8. Zawsze w miarę możliwości staram się nie grać z nim w Teamie
9. Czytaj uważnie co piszę a potem wysmaruj posta jak nie to idz :banan: prostować

Aaa i coś jeszcze bo chyba mnie nie rozumiesz nie drażnia mnie newbie, prowokatorzy, klnięcie na serverze na say czy przez mic jedynie spece od celowego TA,TK tupacze, blokerzy, i potrajacze miejscówek. Kończę to jałową dyskusje bo szkoda mojej klawiatury.

no. 10 - Pią 18 Kwi, 2008 15:26

Mi nie chodzi o twoje wypowiedzi podczas gry tylko o prowokacyjne rozpisywanie sie na 4um panie pr0. ty nie tupiesz, nie blokujesz ani nie "potrajasz miejscowki"(cokolwiek to znaczy) bo jesteś ideałem. Ja Nozownika nie usprawiedliwiam, bo na kre zasłużył, ale po co sie tak spinasz pisząc w sposob,ktory by co najmniej swiadczyl o tym ze Nożownik jest najgorszym chamem na serwie (a ja nim jestem :papryczka: )