To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - OT z Filmów

qBert - Sob 19 Kwi, 2008 18:01

Ja wam powiem tak. Może pomyślicie że mam seksistowskie poglądy, ale lubię pogadać z mniej rozgarniętymi pannami. A że ich nie brakuje to inna sprawa :P Bez przerwy zadaję takie pytania, żeby tylko się dziewczyna podłożyła jeszcze bardziej, niż zazwyczaj robi to w normalnej rozmowie. Od słowa do słowa wkręciłem koleżankę z liceum że się spóźniłem bo pociąg którym jechałem złapał gumę, a po wszystkim ona dodała że też chyba tak miała, bo kiedyś jak jechała, to koło w pociągu tak stukało xD
Albo poszedłem kiedyś na podwójną randkę z moim ziomkiem i 2 koleżankami. Stoimy przed kinem i coś o furach gadamy. I ta co ze mną była, mówi że jej się podoba czarne Subaru Impreza WRX. A ta kumpla? "Ja to bym chciała mieć fioletowy..." :wow: Ale beka była nieprzeciętna. Szczególnie że jakiś tydzień wcześniej ustaliliśmy z kumplami że wszystkie puste panny chciałby mieć fioletowy samochód xD (to było na tyle dawno że róż jeszcze nie był tak na topie jak wtedy :P ) Mówię wam, to jedna z lepszych rozrywek towarzyskich dla mnie, zaraz po namawianiu ludzi którzy ledwo stoją do dalszego picia wódki lub jarania :hahaha:

domeztoz - Sob 19 Kwi, 2008 19:43

ej no bez kitu to jest wciagajace... takie wkrecanie. ale najwazniejsze jest zeby sie nie skapla i nie wyczaila ze sie z niej durnia robi ^^ to mi nie wychodzi... :0o:
Uczulony` - Sob 19 Kwi, 2008 22:06

praktyk czni mstrza, ostatnio dostalem zaproszenie do znajomych na naszej klasie,w podstawowce szara myszka (wspaniala dziwczyna z wygladuzachowania ) a teraz wyglada ak pomarszczona pomarancza i az odpycha
Puma - Pon 21 Kwi, 2008 07:18

Ahahaha ogladalam te rozmowy :) ) teraz co druga panna nie dosc ze tak wyglada to sie zachowuje jak Sylwusia ... x.X
Bo$s - Pon 21 Kwi, 2008 07:41

Niektóre komentarze na YT miażdżą :rotfl:

Puma - Pon 21 Kwi, 2008 08:26

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Viper - Wto 22 Kwi, 2008 09:36

Sylwunia będzie kolejnym synonimem pustaka, boże... a takie fajne imię było:)