CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - p!F
opar - Czw 24 Kwi, 2008 06:35 Jeśli TA i TK jest karane to w moim uznaniu skarga jest zasadna i wymaga rozpatrzenia...
ale to moje spojrzenie na sprawę, które jest jak widzę wyłącznie sprzeczne z poglądami Irysa....
zawsze warto jest się zastanowić: jak ty byś zareagował (majac admina bądź nie) na takie właśnie zachowanie wymierzone w ciebie ...
czy napisał byś skargę / dał bana na 2 dni
czy olałbyś sprawę / nie zareagował mając (jak domniemywam) taki obowiązek
moje 4 grosze i.S.b - Czw 24 Kwi, 2008 10:35 Jest karalne, zgadza się, i to wszystko jest w ustawieniach serva, możesz typowi wymierzyć karę za to, że Cię zabił a podczas postrzałów "rośnie" mu licznik z lewej strony ekranu, i za to też jest kara jak dobije do maksymalnej liczby dopuszczalnej.
Admina nie mam od dwóch dni, i wyobraź sobie, że nieraz była taka właśnie sytuacja na servie, że ktoś w kogoś strzelał, we mnie - nie we mnie - wszystko jedno, to tylko gra i nie popadajcie w paranoje Nawet wczoraj we mnie typ specjalnie strzelał, i co dostał ostrzeżenie (TYLKO) i nie musiałem kminić tak jak teraz wy, czy go banować, czy skargę napisać na forum, czy skarga jest słuszna, bo powinna być słuszna, bo to przecież TA i TK a to przecież jest zabronione Rozumniem, gdyby walił nagminnie w kogoś i to bez przerwy, ale raptem trafił w swojego 4, czy 5 razy i już skarga bo tak nie powinno być, dajcie mu kare Bez przesady