To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - East Games United

adaxdk - Nie 04 Maj, 2008 22:45

Puma napisał/a:
No to super ze poinformowales nas w ogole ^^ jak dla mnie powinienes o takiej imprezie poinformowac nieco wczesniej ....

... ale ja nie rozumiem, wcale a wcale nie musial nikogo informowac o tym ...
... czysta dobra wola; teraz tylko che złożyc jakis skład ....

wiec ja jak nabardziej na tak

foXx napisał/a:
Dla mnie kumpel proponowal zebym zagral, jak wywali jednego typka ktory ma grac to moze sie pojawie ;)

foksiu Ty dla 'nas' bys sie przydał jak cos :*

Puma - Pon 05 Maj, 2008 08:40

adaxdk napisał/a:

... ale ja nie rozumiem, wcale a wcale nie musial nikogo informowac o tym ...
... czysta dobra wola; teraz tylko che złożyc jakis skład ....

No wlasnie sam sobie przeczysz! Chce zlozyc sklad i informuje o tym pare dni przed turniejem....

Viper - Pon 05 Maj, 2008 09:00

Puma dlatego ta prośba/propozycja jest dla ludzi z Białegostoku dla których dojazd do miasta nie sprawi problemu... po co się awanturujesz?
adaxdk - Pon 05 Maj, 2008 09:30

Pumcia, ale jeżeli nie chesz startowac i jest to dla Ciebie taki wielki problem, że za późno zostałas poinformowana to przecież nie musisz brac udziału w imprezie :P
Puma - Pon 05 Maj, 2008 10:53

Omg ale Wy marudzicie :p pewnie ze chce ale ze wzgledu na to ze moja matula pracuje 9 to nie moge bo nie mam co zrobic z siostra ;/ a zebym wczesniej wiedziala to bym ja poprosila zeby zaminila sie z kims ;]
adaxdk - Pon 05 Maj, 2008 11:55

no to bierz siostre, bedzie na ławce rezerwowych :) :]
foXx - Pon 05 Maj, 2008 15:46

Z tego co słyszałem to już nie ma miejsc. Chyba, że organizatorzy to jacyś dobzi znajomi i miejsce znajda dla was :P Ja odrazu odpadam, bo nie wiem czy będę miał czas.

[ Dodano: Czw 08 Maj, 2008 23:03 ]
Idzie ktoś jutro na EGU? i ma ktoś może jakąś dokładną rozpiskę, bo na stronce nie za wiele jest, a widziałem plakaty na PB, że niby ASG (Air Soft Gun) ma być też pokaz :D

[ Dodano: Pią 09 Maj, 2008 17:35 ]
Kompletny niewyapł te EGU, mieli zacząć o 10.00 rano a zaczęli o 16.30 xD jedynie od 10.00 w StarCrafta grali. Kompy się powieszały, system od nowa instalowali, później niby OK było, więc ludzie zaczęli siadać i szykować się do rozgrywek, a tu nagle kilka kompów znów awaria. Śmiech na sali, może jutro będzie większe ogarnięcie.

adaxdk - Pią 09 Maj, 2008 23:13

foXx :) ja byłem dzis, bede jutro i po jutrze :) wiec jak cos to wpadaj :P bede tam raczej caly dzien (8 - 24), jutro i po jutrze ^^ na pw dam Ci nr koma, jak cos to dzwon
Viper - Sob 10 Maj, 2008 13:48

Mieli problem z kompami, Ghosty windy jakieś gówniane były, potem ze steamem, wszystko mocno się opóźniło, ale dzisjuż od rana powinni grać, właśnie się wybieram.
adaxdk - Nie 11 Maj, 2008 10:16

hehhee ...
Jestem w pracy i dostaje SMS-a, o tresci:

SMS-1: nieznany numer napisał/a:
Ato moj numer kom :) nie wiem o ktorej bede, ale jak cos dam znac

zdziwiony :wow:

SMS-2: nieznany numer napisał/a:
Hahaha zapomniałem sie podpisac xD /foXx