CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - East Games United
adaxdk - Nie 04 Maj, 2008 22:45
Puma napisał/a:
No to super ze poinformowales nas w ogole ^^ jak dla mnie powinienes o takiej imprezie poinformowac nieco wczesniej ....
... ale ja nie rozumiem, wcale a wcale nie musial nikogo informowac o tym ...
... czysta dobra wola; teraz tylko che złożyc jakis skład ....
wiec ja jak nabardziej na tak
foXx napisał/a:
Dla mnie kumpel proponowal zebym zagral, jak wywali jednego typka ktory ma grac to moze sie pojawie
foksiu Ty dla 'nas' bys sie przydał jak cos Puma - Pon 05 Maj, 2008 08:40
adaxdk napisał/a:
... ale ja nie rozumiem, wcale a wcale nie musial nikogo informowac o tym ...
... czysta dobra wola; teraz tylko che złożyc jakis skład ....
No wlasnie sam sobie przeczysz! Chce zlozyc sklad i informuje o tym pare dni przed turniejem....Viper - Pon 05 Maj, 2008 09:00 Puma dlatego ta prośba/propozycja jest dla ludzi z Białegostoku dla których dojazd do miasta nie sprawi problemu... po co się awanturujesz?adaxdk - Pon 05 Maj, 2008 09:30 Pumcia, ale jeżeli nie chesz startowac i jest to dla Ciebie taki wielki problem, że za późno zostałas poinformowana to przecież nie musisz brac udziału w imprezie Puma - Pon 05 Maj, 2008 10:53 Omg ale Wy marudzicie :p pewnie ze chce ale ze wzgledu na to ze moja matula pracuje 9 to nie moge bo nie mam co zrobic z siostra ;/ a zebym wczesniej wiedziala to bym ja poprosila zeby zaminila sie z kims adaxdk - Pon 05 Maj, 2008 11:55 no to bierz siostre, bedzie na ławce rezerwowych foXx - Pon 05 Maj, 2008 15:46 Z tego co słyszałem to już nie ma miejsc. Chyba, że organizatorzy to jacyś dobzi znajomi i miejsce znajda dla was Ja odrazu odpadam, bo nie wiem czy będę miał czas.
[ Dodano: Czw 08 Maj, 2008 23:03 ]
Idzie ktoś jutro na EGU? i ma ktoś może jakąś dokładną rozpiskę, bo na stronce nie za wiele jest, a widziałem plakaty na PB, że niby ASG (Air Soft Gun) ma być też pokaz
[ Dodano: Pią 09 Maj, 2008 17:35 ]
Kompletny niewyapł te EGU, mieli zacząć o 10.00 rano a zaczęli o 16.30 jedynie od 10.00 w StarCrafta grali. Kompy się powieszały, system od nowa instalowali, później niby OK było, więc ludzie zaczęli siadać i szykować się do rozgrywek, a tu nagle kilka kompów znów awaria. Śmiech na sali, może jutro będzie większe ogarnięcie.adaxdk - Pią 09 Maj, 2008 23:13 foXx ja byłem dzis, bede jutro i po jutrze wiec jak cos to wpadaj bede tam raczej caly dzien (8 - 24), jutro i po jutrze ^^ na pw dam Ci nr koma, jak cos to dzwonViper - Sob 10 Maj, 2008 13:48 Mieli problem z kompami, Ghosty windy jakieś gówniane były, potem ze steamem, wszystko mocno się opóźniło, ale dzisjuż od rana powinni grać, właśnie się wybieram.adaxdk - Nie 11 Maj, 2008 10:16 hehhee ...
Jestem w pracy i dostaje SMS-a, o tresci:
SMS-1: nieznany numer napisał/a:
Ato moj numer kom nie wiem o ktorej bede, ale jak cos dam znac