CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Antyvirus
WEGier - Wto 06 Maj, 2008 11:38 może spróbuj sobie zainstalować AVG7 albo Avira Antivir Personal Edition Classic? dość chwalą sobie z darmowychi.S.b - Wto 06 Maj, 2008 11:46 kurde, wlasnie o to chodzi, z nie ma antyvira ktory by w 100% nie przepuszczał, a do tego zamulają system ... a z kim bym nie gadal to zawsze w ktoryms cos sie dzieje ... thx WEGier, bede mial na uwadze ten program jak cos sie snowu zwali Sinecod - Wto 06 Maj, 2008 14:19
lnk napisał/a:
i resetowac ,a klucz i tak bedzie zablokowany ; -)
wyrazmy sie jasno ... co blokowac? ja mam programik ktory usuwa kasperskiemu z pamieci ze mial triala ... po tem sie lacze z serwerem kasperskego i sciagam na kolejne 30 dni triala ... co tu blokowac?lnk - Wto 06 Maj, 2008 14:34 sorry, nie napisales ze masz taki program. Napisalem tylko przy normalnym uzytkowaniu jak jest po pewnym czasie jak sciagasz caly czas wersje trial -_-Moras - Wto 06 Maj, 2008 15:58 prosty przyklad:
zmotalem kompa kumplowi i chcial avasta (najnowsza wersja jaka byla + bazy itd) > mija tydzien i mnie wola bo ma jakiegos trojana. Okazalo sie, ze avast nie moze go usunac i ciagle wyskakiwalo powiadomienie o wirusie z ktorym nic nie mozna zrobic, no to zrobilem scana na necie (bodajze panda online) i ten juz znalazl nie jeden, ale 5 wirow w tym 3 trojany - na koniec odinstalowalem avasta i wgralem nowego kaspa, ktory o dziwo znalazl wszystkiego w sumie 7 To tyle z mojej strony jezeli chodzi o avasta
Irys jest taki, nazywa sie Kaspersky, w ktorym mozna samemu tak poustawiac opcje, ze nawet najdrobniejsza zmiane w rejestrze wylapie i zapyta co ma z nia zrobic
a co do klucza to w styczniu sobie sciagnalem paczke (z 80 kluczy) i pierwszy lepszy hula do dzis foXx - Wto 06 Maj, 2008 16:10 Avira AntiVir Personal Edition używam bardzo długo i żadnych nieprzyjemnych sytuacji nei miałem a zjada niecałe 9MB ramu Sinecod - Wto 06 Maj, 2008 18:18
qBert napisał/a:
Kasper to STRASZNY policjant. Właściwie nic się bez jego wiedzy nie dzieje
jak widac na zalaczonym obrazku ..policjantuje na co mu zezwolisz - mail, czy ochrona proaktywna wylaczona , czy antyspam (gmail rox) albo parental control (bo po co to komu ...)
qBert napisał/a:
Trochę zabiera pamięci ale da się znieść
Hahah gdzie? Mnie to cudo zzera niecale 7mb
i.S.b - Wto 06 Maj, 2008 21:46 no to lux, dajcie namiary na kasperskiego plz, bo tego tyle jest ze ... bede wdzieczny, moras, a potem zapodasz mi jakies cd keye qBert - Wto 06 Maj, 2008 22:21 Jako że na forum nie wolno propagować takich rzeczy to zamykam temat.