CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Nie mozemy grać razem !
adaxdk - ¦ro 11 Cze, 2008 19:36 ... Sin własinie nie. podobny problem był w StarCrafcie. Viper moze co¶ wiecej o tym powiem.
Tam tez było cos w rodzaju ze niektóre os. nie mogły grac ze sob±. Odlokywało się w takim przypadku niektóre porty. Nie powiem co i jak sie to robiło, bo nigdy nie robiłem. Jak wyżej wspomniałem Viper moze co¶ wiec o tym napisze.Dzejms - ¦ro 11 Cze, 2008 22:22 Wina routera. Mam Draytek Vigora 2910G, w którym jest tak opcja do zaznaczenia "Accept large incoming fragmented UDP or ICMP packets ( for some games, ex. CS ) ", której nie mogłem "zaptaszkować". Tymczasem pomógł update firmware. Samo sie "zaptaszkowało" i dzisiaj dokopałem synkowi na trainie.
Być może pomogłoby również przekierowanie portów CS-a 27005-27014 (jak pisał mi Teczka na GG), ale nie sprawdzałem już tego. Dzięki za zainteresowanie. WEGier - Czw 12 Cze, 2008 07:31
DzejmsBlond napisał/a:
Wina routera. Mam Draytek Vigora 2910G, w którym jest tak opcja do zaznaczenia "Accept large incoming fragmented UDP or ICMP packets ( for some games, ex. CS ) ", której nie mogłem "zaptaszkować". Tymczasem pomógł update firmware. Samo sie "zaptaszkowało" i dzisiaj dokopałem synkowi na trainie.
Być może pomogłoby również przekierowanie portów CS-a 27005-27014 (jak pisał mi Teczka na GG), ale nie sprawdzałem już tego. Dzięki za zainteresowanie.