CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Zmniejszenie częstotliwości powtarzania map
WOJTAS - Pią 13 Cze, 2008 18:43 ustawienia srv-a sa moim zdaniem z pupy i to jest glowna przyczyna wyludnienia. (moze mi sie tylko wydaje lub jest to wina providera chociaz pingi sa znosne)qBert - Pią 13 Cze, 2008 18:51
foXx napisał/a:
Było sporo na ten temat, zostało wybrane 6 map i zapewne tyle zostanie. Zresztą przyjdzie qBert to pewnie to samo napisze, wybraliśmy 6 i tyle będzie
nic dodać nic ująć Aqq - Pią 13 Cze, 2008 18:53 weź pod uwagę ich sponsorów just tam grając masz dobre pingi i cala gra idzie po Twojej myśli na bydzi jest zupełnie inaczej chociaż nie aż tak bardzo.Wyludnienie jest przez ciągłą grę na tych samych mapach w krótkim odstępie czasu od siebie, to tak jak z rutynową pracą na początku robisz coś bo lubisz później bardziej się wkręcasz i wtedy robisz coś bo musisz(jesteś przejedzony)tak samo tutaj.Ja osobiście jestem już przejedzony tym samym, dlaczego dużo ludzi jest na innych serwerach już od samego rana ? (przykładem jest serwer "Koba" gdzie jest prawie ciągle full peoples)bo grając przeplatane mapy niestandardowe ze standardowymi człowiek grając tą niestandardową kilka razy(inna mapa)chętniej wyczekuje np. dusta2 niż jakby miał go grać w ciągu 2godzin 2,3razy trzeba sprawdzać się wszędzie a nie tylko tam gdzie gra się po kilkanaście razy dziennie i zna się wszystkie miejsca na pamięć.Poza tym Osobiście wyłączyłbym opcje rockthevote i całkowicie to wszystko zablokował następnie zrobiłbym cykl map które trzeba grać, myślę że wtedy ludzie nawet zagraliby na survivorze i po jakimś czasie nikt by nie powiedział "zmieńcie to". Albo dlaczego nie wrzucić map typu dust2ramke przeciez to tez standard tylko parę rzeczy odjętych parę dodanych niewiele a cieszy i grac przyjemniej, po prostu się nie chce.
WYŁĄCZYĆ OPCJE ROCKTHEVOTE i VOTE pod koniec mapy dać je nastepujące po sobie bo jest ich tylko 6 i nie bedzie problemuqBert - Pią 13 Cze, 2008 18:54
adaxdk napisał/a:
Na innych serwerach ludzie grają nawet na mapach, które na bydzi był by odrzucone na 200% w pierwszej minucie. Nasuwa się pytanie - dlaczego tak się dzieje
a dlatego że inne serwery są pełne małoletnich botów... Zobacz co grają na NS to Ci się włosy zjeżą na głowie. Stara prawda - jakość albo komercja. Ja jestem za tym pierwszym...Puma - Pią 13 Cze, 2008 19:00
qBert napisał/a:
adaxdk napisał/a:
Na innych serwerach ludzie grają nawet na mapach, które na bydzi był by odrzucone na 200% w pierwszej minucie. Nasuwa się pytanie - dlaczego tak się dzieje
a dlatego że inne serwery są pełne małoletnich botów... Zobacz co grają na NS to Ci się włosy zjeżą na głowie. Stara prawda - jakość albo komercja. Ja jestem za tym pierwszym...
Dobrze gada ! Polac mu !WOJTAS - Pią 13 Cze, 2008 19:00 WYWALIC COS CO NIEDAWNO ZOSTALO DODANE: VOTE NA INNE MAPY
zostawic mapcykl staly i poprzestawiac mapiszony jakos dodac cos nowego i gra
[ Dodano: Pią 13 Cze, 2008 20:03 ]
Puma napisał/a:
qBert napisał/a:
adaxdk napisał/a:
a dlatego że inne serwery są pełne małoletnich botów... Zobacz co grają na NS to Ci się włosy zjeżą na głowie. Stara prawda - jakość albo komercja. Ja jestem za tym pierwszym...
Dobrze gada ! Polac mu !
i do czego to bylo moze odp + jakies uzasadnienie swojej odp ?Moras - Pią 13 Cze, 2008 19:17
qBert napisał/a:
foXx napisał/a:
Było sporo na ten temat, zostało wybrane 6 map i zapewne tyle zostanie. Zresztą przyjdzie qBert to pewnie to samo napisze, wybraliśmy 6 i tyle będzie
nic dodać nic ująć
Aqq - Pią 13 Cze, 2008 19:21 zaczyna się OT/ zamknijcie to bo jak zwykle nic z takich tematów nie wynika.potek - Pią 13 Cze, 2008 21:22 polecam testowo na weekend włączyć mapcycl zobaczymy co z tego wyjdzie, jak się sprawdzi to mozna zostawić czas na jakąś odmianę.domeztoz - Pią 13 Cze, 2008 22:08 @adax| ta ychy... konkursy i nagrody... baaaardzo dobry pomysl... szukasz masy dzieciakow i plebow czy grona normalnych ludzi?