CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jak dostać Windows vista ultimate za 30zł?
qBert - Nie 15 Cze, 2008 12:55 ja kupując lapka też podziękowałem za vistę Widziałem jak to "śmiga" i podziękowałem. Myślę że jeszcze z rok czy dwa i można się będzie przesiadać akira - Nie 15 Cze, 2008 13:31 tak... jeszcze rok / dwa i ma zawitac do nas Windows 7 Sinecod - Nie 15 Cze, 2008 13:36 ja poczekam na SP2 (czy SP4) do Visty to wtedy bede myslal o przeskoku Bo$s - Nie 15 Cze, 2008 14:49
qBert napisał/a:
Sinecod napisał/a:
trzeba bylo isc na studia misie ! (W ramach programu MSDN AA)
weź mnie nie wku***aj! 3 lata czekam na MSDN na tej piep.rzonej Politechnice i gó.wno dostałem. Komuna, syf i brud.
Ja jakoś nie mam takich problemów Wchodzisz, wybierasz, dostajesz kluczyk, ściągasz, nagrywasz, instalujesz i tyle qBert - Nie 15 Cze, 2008 16:13
Bo$s napisał/a:
qBert napisał/a:
Sinecod napisał/a:
trzeba bylo isc na studia misie ! (W ramach programu MSDN AA)
weź mnie nie wku***aj! 3 lata czekam na MSDN na tej piep.rzonej Politechnice i gó.wno dostałem. Komuna, syf i brud.
Ja jakoś nie mam takich problemów Wchodzisz, wybierasz, dostajesz kluczyk, ściągasz, nagrywasz, instalujesz i tyle
ale co wchodzisz, wybierasz. Rozumiesz że nikt nie dostał na moim wydziale loginów i haseł? Od tak z du.py przecież się nie zaloguje...Sinecod - Nie 15 Cze, 2008 16:31
qBert napisał/a:
Rozumiesz że nikt nie dostał na moim wydziale loginów i haseł?
login to u mnie akurat mail na serwerze wydzialym .. po prostu na stronie mojego wydzialo jest link do calego MSDN i tam trzeba bylo kliknac w celu zgloszenia sie .. po jakims czasie byl mail zwrotny z haslem
a jak nie ma to dupa .... ***cenzura*** uczelnie zes wybral bamc - Nie 15 Cze, 2008 18:49 na polibudzie poznanskiej tez nie ma problemu z orginalnymi łindołsami qBert - Nie 15 Cze, 2008 19:04 Na Polibudzie Warszawskiej też nie. Wyjątkiem jest Wydział Inżynierii Produkcji. Tam dziekan jest kutachem i nie potrafi tego rozdać...siatkarz - Pon 16 Cze, 2008 18:00 msdn rzadzi v1ncent - Pią 20 Cze, 2008 10:01
Sinecod napisał/a:
(W ramach programu .... AA)
Za dużo trzeba pić żeby potem do tego AA się załapać. A wątroba pamięta wszystko.