CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - woodstock '08
w0mbat - Czw 31 Lip, 2008 16:56 ale ja nioe wiem o co wam chodzi ?!
na moje niech se chopak jedzie...
nawet do kambodzy Aqq - Czw 31 Lip, 2008 17:27
Trel napisał/a:
-I.G.L.A.X.- napisał/a:
Bez przesady .. 16 lat to juz wystarczajaco zeby skutecznie uczeszczac na pogo .
eee co miales na mysli piszac 'skutecznie' ? : D
mi w zasadzie nie chodzi o wiek, mozna sobie poskakac, ew popchnac kogos lekko 4 fun, dobrze sie bawic, ale nie biegac w glanach z lancuchami i pol metrowym irokezem i kopiac wszystkich i wszystko na okolo :o
btw aqq n1 riposta.
Pozdrawiam, Krzysiu.
najwyrazniej mocno wykształcony z CIEBIE chłopak nie śmiem już wiecej nic pisać, przyjde kiedy naucze się języka szlachty
[ Dodano: Czw 31 Lip, 2008 18:28 ]
w0mbat napisał/a:
ale ja nioe wiem o co wam chodzi ?!
na moje niech se chopak jedzie...
nawet do kambodzy
Viper - Czw 31 Lip, 2008 17:30 Aqq teraz nie rozumiem Cie, ja np tez słucham czasami słucham ciężkiej muzyki, ale lubię tez kawałki z polskiej sceny, jakis HH, naprawde sie nie ograniczam do jednego gatunku muziki i mocno mnie dziwi że ktos się nasmiewa z ludzkiego wyboru. to że masz białe BMW rocznik 86 i srebro wszedzie i lśniący dres to niby czyni cie lepszym od "szatanów" w skórach i glanach ? ... pomyśl..Sinecod - Czw 31 Lip, 2008 17:45
Viper napisał/a:
to że masz białe BMW rocznik 86 i srebro wszedzie i lśniący dres to niby czyni cie lepszym od "szatanów" w skórach i glanach ? ... pomyśl..
HAHAHAHA
Sangraal ladnie!WOJTAS - Czw 31 Lip, 2008 18:30
Trel napisał/a:
po 1 - nie widziales mnie nigdy
po 2 - nie tancze pogo
po 3 - nie jestem 'METALOWCEM', nie ograniczam sie ;c
po 4 - *cenzura* wiesz o tej kulturze.
po 5 - na woodstocku metal to nawet nie 50% muzyki.
po 6 - wlasnie ze z uraza.
po 7 - nie o tym jest ten topic
po 8 - 'ja preferuje relaks w rytmie roots-reggae-ragga'
Pozdrawiam, Szymek.
SZACUN ritarded l. - Czw 31 Lip, 2008 19:02 HAHAHHAHAHAHHAHAHHHA BK
pozdro dla dumnychqBert - Czw 31 Lip, 2008 19:25 no to EOT