CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - WEGier
Puma - Sob 09 Sie, 2008 09:36 omg o.Obamc - Sob 09 Sie, 2008 09:43 ee tam... wgr wszystkim tak piszeno. 10 - Sob 09 Sie, 2008 10:48
adaxdk napisał/a:
rolas słuchaj, przez to ,że doniosłeś na WEGra masz u mnie przechlapane. jak tylko bedze na serwie i zobacze ze wchodzisz auto kicka dostajesz ,a jak nie to ciągle slapy i fb na twarz? i co mi zorbisz cwaniaczku za dyche. myslisz ze jak masz farta to ci wszystko mozna,ze jestes elo elo pro. a wiec ci powiem ze sie grubo mylisz. z bydzia juz sie możesz pozegnac zulu jeden. pozdro & pocwicz
O co wam chodzi:( Czym zawiniłem? Proszę o jakieś wytlumaczenie,nawet skromne x0x - Sob 09 Sie, 2008 10:58
no. 10 napisał/a:
koks, jest plan ale musisz pomóc, będę pisał na forum że adminowie mnie zastraszają i wykorzystują swoją władze w niewłaściwy sposób, i zostaną usunięci na początek wegier, justin i tak dalej aż do teczki i solida, jak już będę H@ a ty mi w tym pomożesz mianuje cię S@, a resztę admów jakoś rozdamy za wódkę już jest łydka chętny z domezem no i bamc ale on zgodził się na dyżury u mnie pod biurkiem za adma
musiałem się przyznać to zaszło za daleko WEGier - Sob 09 Sie, 2008 11:03 BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH PADłęM BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
kocham naszą pokręconą społecznosć .... jesteście wszyscy zdrowo #$%^* hahahahahahahahah
poszczam sie zaraz, skad wam sie biora takie pomysly hahahahahbamc - Sob 09 Sie, 2008 11:18
Cytat:
i bamc ale on zgodził się na dyżury u mnie pod biurkiem za adma
hahahha wez przestan takie bajki czarowac bo wkleje logi i sie dowiedza jak to było z tym klekaniem (wkleje to co mowiles ze na twarz nie chcesz to zobaczymy jak bedziesz wygladal przy kolegach a tak wogole to szacun od ziomow z dzielni za odwage )x0x - Sob 09 Sie, 2008 11:24 oto dowód
jakie bajki tak no.9,5 napisałUczulony` - Sob 09 Sie, 2008 11:49 ojezuuu , wchodze za 0,5 litra Sinecod - Sob 09 Sie, 2008 12:16 koks .... AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH
rolnik na role ..orac !!!!!!!!domeztoz - Sob 09 Sie, 2008 13:30