CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Wypadek w pekinie
x0x - Śro 13 Sie, 2008 20:41
WEGier napisał/a:
x0x :p napisał/a:
WEGier napisał/a:
czytałem później że jest szansa że wróci do sportu ale pod warunkiem że nie zerwał wiązadeł
nie do końca, uprawiam sport i mam kontakt z podobnymi kontuzjami na boisku rekonstrukcja więzadeł kosztuje max. 10 tys zł nie pamiętam dokładnie ile ale kolega z klubu miał, do sportu może wrócić w ciągu 1-1,5 roku. Ale oprócz zerwanych więzadeł zapewne ma połamany/strzaskany staw łokciowy co jest o wiele gorsze i przez to może nie wrócić do sportu
za moich czasów była jedynie rekonstrukcja ... ale na Florydzie i za troszkę pieniążków + 6 miesięcy na wózku a potem uczenie się chodzenia od nowa lipa panie
dawano dawno temu teraz jak wszystko pójdzie dobrze po roku wracasz do treningu w Polsce nie na Florydziedomeztoz - Śro 13 Sie, 2008 20:41 jezeli ktos ma prawa autorskie do danego materialu to youtub musi je wycofacx0x - Śro 13 Sie, 2008 20:42 na innych linkach działa poszukaj w menu po prawej mi 3 z 15 działalyP-C P-K - Czw 14 Sie, 2008 06:05 Nic sobie nie strzaskal, wiązadła co najwyżej. Wróci za pare miesięcy. Ale trauma jest tryvial - Czw 14 Sie, 2008 06:09 na filmiku żenujące są imo powtórki tego zdarzenia z różnych kamer, ujęć, przybliżeń, zwolnień tempa - ja rozumiem, że realizatorzy mają mastera w trzymaniu kamery, ale są granice g - ó -w n a ktorych sie nie przekraczaopar - Czw 14 Sie, 2008 08:30 o ja piernicze v1ncent - Sob 16 Sie, 2008 23:51 Pełan podziwu jestem dla szybkości działnia chińczyków.
Jak szybciutko zasłoniliP-C P-K - Nie 17 Sie, 2008 14:24 Strasznie to jest śmieszne z tym zasłanianiem. Pomogli by mu a nie zasłaniaja.v1ncent - Pon 18 Sie, 2008 00:04 Od pomagania są inni, a teatrzyku sobie TV nie zrobi. Dobra idea imho.P-C P-K - Pon 18 Sie, 2008 10:45 MA BYĆ TEATR, ma być przemoc, krew i gołe baby!