CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o odbanowanie
domcio - Pon 25 Sie, 2008 18:22 Z ciekawosci zapytam, na jakiej podstawie twierdzicie, ze jestem malolatem?Sinecod - Pon 25 Sie, 2008 18:45
domcio napisał/a:
Z ciekawosci zapytam, na jakiej podstawie twierdzicie, ze jestem malolatem?
napewno zatrzymales sie na poziomie 13 latka ...sadzac po zachowaniu
Sajnekod mowi NIE (co jest z tym serwerem ze ludzie tu chca wracac )foXx - Pon 25 Sie, 2008 18:48 ej, ale on serio ma sporo lat Puma - Pon 25 Sie, 2008 19:25 a dlaczego nie ? kazdemu mozna dac szanse;]Sinecod - Pon 25 Sie, 2008 19:29 Heeeeej zauwazyliscie dziwna identyczna forme prosby jak w tym temacie?
Ciekawe bo Yahu ..tylko tam sie w sumie udzielal foXx - Pon 25 Sie, 2008 20:10 bo domcio skopiowal prosbe jacka Aqq - Pon 25 Sie, 2008 20:11 niewzr - Pon 25 Sie, 2008 20:12 ahahahahaahahahahahahaahahahahaahh skopiował i nawet jest "ban topic" nie podlinkowane
[edit] o juz zmenil
ale ~ domcio i tak najlepsze
IMO NIE ! z to ze sam nie potrafisz nawet napisac prosby !w0mbat - Pon 25 Sie, 2008 20:37 ja mowie stanowcze NIE! w podanym przez ciebie linku doskonale widac jak bardzo wkurzyliscie nasza glowe wykonawczo-sadownicza. na moje wroc jak bedziesz mial troche wiecej latek bo jak dobrze spomiano nawet samemu prosby o unbana nie chcialo Ci sie napisac.
pozatym
teczufka napisał/a:
caly team permy bez odwolania
i niech tak zostanieYahu - Pon 25 Sie, 2008 22:01
Sinecod napisał/a:
Heeeeej zauwazyliscie dziwna identyczna forme prosby jak w tym temacie?
Co Cie trapi? To ze udzielam i chce pomoc znajomym, ktorych znam, szanuje i wiem ze dobrze graja? A to ze raz odwalili nie znaczy ze nie mozna dac szansy. Odbij.
i.S.b napisał/a:
no. 10 napisał/a:
NIE
[ Dodano: Pon 25 Sie, 2008 15:49 ]
no. 10 napisał/a:
NIE
Edit: Czytając Twoją prośbę uśmiech na twarzy się szerzy Twa składnia jest zatrważająca, aczkolwiek zabawna,lecz na NIE --> cs od 16 lat
Nie unbanować. Na szansę zasługują "gracze ze stażem"
j.w
Nie pierwszy i nie ostatni małolat pisze, że przemyślał bla, bla, bla, a potem trzoda na servie jak tylko admina nie ma. Za darmo bana nie dostał.
Podkreślam jeszcze raz, na NIE
Po jednym poscie i po zachowaniu stwierdzasz ze ma tshy latecka i jesth małolatem?
"Gracze ze stazem"? Czyli ze wchodze na server wyzywam wszytkich adminow i ludzi grajacych od najgorszych i pisze posta na forum i mam szanse SUPER. : -)
ps. napisal to 16stolatek yo
kater-strajk is ma lajf
5