CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Fotografia
WOJTAS - Pią 05 Wrz, 2008 11:32 poniewaz obrazkowo ma swoj system anty kopiowania ktory w momencie kiedy Ty dodajesz zdjecie on dodaje sobie napis zeby nie mozna bylo zjdecia skopiowac i podpisac jako np. swoje ;p (chocdzi mi tu o obrazki roznego typu, nie tylko zdjecia)Aqq - Pią 05 Wrz, 2008 19:26
RazeL napisał/a:
poniewaz obrazkowo ma swoj system anty kopiowania ktory w momencie kiedy Ty dodajesz zdjecie on dodaje sobie napis zeby nie mozna bylo zjdecia skopiowac i podpisac jako np. swoje ;p (chocdzi mi tu o obrazki roznego typu, nie tylko zdjecia)
i tak to nigdy nie wyjdzie do puki na klaw znajduje się przycisk Printscreen + Paint i nie ma problemu MIKAS - Pią 05 Wrz, 2008 20:50 dzis w nocy jade na ryby; moze pstrykne cos fajnego ;-)Yahu - Sob 06 Wrz, 2008 11:40 Dzieki chlopaki ze cieple slowa ^^:D:*
Jak sie spodoba to dam wiecej WOJTAS - Sob 06 Wrz, 2008 12:54 dzizas bartek ... czysta profeska
btw. dlaczego tylko ostatnie zdjecie znam :> a iC Ty ;pqBert - Sob 06 Wrz, 2008 13:30 Mi się podoba 2 zdjęcie... Niestety mój aparat nie robi takich "czystych" zdjęć. W nocy mam masę szumów... Pokażę zdjęcie 100% oryginał, nigdy nie widziało PSa i dlatego nie powala...
A tutaj jeszcze jedno zdjęcie z wyścigów.
Ps. to czerwone, kanciaste Audi które widać na 2 zdjęciu objeżdża Miśki EVO IX na 1/4:D A wygląda na złom, co? Yahu - Sob 06 Wrz, 2008 18:29 #qbert
bo takie zdjecia nocne sie robi przy dluzszym czasie naswietlania i ze statywem no chyba ze tak jak ty w samochodzie to przy duzym ISO.
kazdym aparatem mozna zrobic 'czyste' zdjecie tylko trzeba troche ogarnac to
Wujek my jak bracia, od dzisiaj wszytkie nowosci do Ciebie ida
foXx - Sob 06 Wrz, 2008 18:41 Niezle zdjecia Bartek qBert - Sob 06 Wrz, 2008 18:46
Yahu napisał/a:
bo takie zdjecia nocne sie robi przy dluzszym czasie naswietlania i ze statywem no chyba ze tak jak ty w samochodzie to przy duzym ISO.
aparat daje iso max 400... A więc lipnie. Poza tym, zdjęcia (także to z samochodu ) Robione były ze statywu
Zdjęcie numer dwa jest na długim czasie, wręcz jest nawet prześwietlone (celowo) trochę.
Aparat ma swoje lata, daje radę w dzień. W nocy niestety marnie...domeztoz - Sob 06 Wrz, 2008 20:55 uuuuuu hajt yahoo