idealnie nadaje się do tej funkcji!SzeFO - Wto 02 Wrz, 2008 11:33 taki.S.b - Wto 02 Wrz, 2008 13:43 NIE, bo:
- Jako¶ nigdy się niczym specjalnym nie zasłużyłe¶ podczas gry.
- Nie kojarzę z Tob± żadnych konwersacji. Może tak trafiałem akurat, albo co, nie wiem. Fakt faktem, jako¶ Cię nie widzę w roli @, bo albo milczysz, albo gadasz jakie¶ głupoty na servie. Pewnie zaraz wyskoczysz, żebym dał jakis dowód, więc od razu mówię, nie zajmuję się kolekcjonowaniem screenów z serva, tak jak to robi Sinecod Kronikarz Bydzi.
Tak oto mi się kojarzy osoba "opar" na servie.
Może adma dostaniesz, bo pewnie większo¶ć ludzików będzie na tak, a może i nie, ale moje zdanie znasz: W ROLI @ CIĘ NIE WIDZĘ.
P.S: do tego jeste¶ czasem nieoagnięty (patrz moja pro¶ba o @ na B3) i trzeba Ci tłumaczyć ocb. IMO @ powinni mieć ludzie inteligentni i ŻYWI, a nie w pół inteligentni i prawie umarli. Sory, ale takie odnoszę wrażenie graj±c z Tob±.MIKAS - Wto 02 Wrz, 2008 14:34 jakos mi sie nie widzisz Niestety nie.Uczulony` - Wto 02 Wrz, 2008 14:43 Czasem cisza wiecej mowi niz wielki wrzask
na takRider - Wto 02 Wrz, 2008 16:08 gdzie jest opar nanana czy kto¶ widział oparaaa :>
Skoro jeste¶ przekonany że będzisz godnie sprawował t± funkcje no to tak :>