CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Najlepsze pisane!
qBert - Czw 04 Wrz, 2008 14:36 "Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga, to znaczy że nie jeździsz za szybko"
Ps. Ja reczej zapamiętuje śmieszne sentencje niż takie "wyższych lotów" Szczubel - Czw 04 Wrz, 2008 16:37 "Istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na skutek nagłej zmiany losu pojmują, że spełnienie marzeń staje się możliwe w chwili, gdy się tego najmniej spodziewają. Wtedy jednak budzi się w nich strach przed wejściem na ścieżkę, która prowadzi w nieznane, strach przed życiem rzucającym nowe wyzwania, strach przed utratą na zawsze tego, do czego przywykli."
"Gdy dostaniesz parę ciosów i zobaczysz, że nie jesteś ze szkła, nie czujesz, że żyjesz jak nie osiągniesz granicy możliwości"
"Zawsze mogło być gorzej. Kobieta mogła obciąć ci fi***a i wyrzucić przez okno" C_nad_C - Czw 04 Wrz, 2008 16:57 "Mój pesymizm jest tylko pewną formą optymizmu" - J. Cocteau
I ze specjalna dedykacją dla co niektórych wypowiadających się wcześniej:
"Gdy Adam miał szansę, zrzucił winę na kobiety" - Lady Nancy Astor
pewna kobieta o facetach "Fascynujące że myślą, żenujące co myślą"x0x - Czw 04 Wrz, 2008 18:00 "Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego."
Edward John Phelps
"Połowa naszych pomyłek polega na tym, że kierujemy się uczuciem, gdy powinniśmy myśleć. Druga połowa, że rozumujemy, kiedy winniśmy zawierzyć uczuciu."
John Churton Collins
"Jak dotąd, dałem tylko jeden dowód odwagi: nie zabiłem się."
Emil Cioran
"Always forgive your enemies; nothing annoys them so much."
Oscar WildeP-C P-K - Czw 04 Wrz, 2008 19:41 Postrzał w klate to sposób w jaki natura daje ci do zrozumienia żebyś wyluzował.koJOt - Czw 04 Wrz, 2008 20:06 ****Jestem nedzarzem mam tylko marzenia. Rozsiałem je u Twoich stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach. *** William Butler Yeats
*** Niektorzy ludzie zyja tylko dlatego, ze nielegalnym jest ich zabicie.*** OwneD Viper - Czw 04 Wrz, 2008 20:34 Musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie. Seneka
Człowiek to rzeczownik, a rzeczownikiem rządzą przypadki
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
Największym nieszczęściem porządnych ludzi jest tchórzostwo.
Tylko nieznane budzi w człowieku lęk.tryvial - Pią 05 Wrz, 2008 06:41 a mnie sie ostatnio ten podoba
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. nowik - Pią 05 Wrz, 2008 07:04 Nigdy nie wiesz kiedy głupi żartuje. Puma - Sob 06 Wrz, 2008 20:25 Lepiej cierpieć z powodu bezsenności, niż nie spać z powodu cierpienia