ja osobiscie slucham gatunkow muzyki takich jak: Trance(zwykly), Progresive Trance, Hard Trance, Psychedelic Trance, BreakBeat, HardClub, D'n'B, Elektro House... i czasami HH.
i jezeli chodzi wogole o muzyke to bardzo lubie sluchac setow bo uwazam ze sa 100000000 razy lepsze od zwyklych kawalkow no coz ale set to set a pojedynczy kawalek to pojedynczy kawalek
lubicie "trensy" lajtowe i takie bardziej energiczne to bardzo polecam sety wykonawcow:
Marcus Shulz,
Dj Tiesto (tylko "Club Life" ew. "In search of sunrise"),
Above & Beyond (lajtowy "trensik"[progresive] dla rozluznienia, polozenia sie spac polecam sety audycji radiowej "Anjunabeats Worldwide" ich pomyslu oraz "Trance Around The World" ),
Armin Van Buuren (robi swietne sety...godna polecenia audycja radiowa "A State Of Trance"),
Mark Pledger,
Paul Van Dyk i Christopher Lawrence (dobry secik w ich wykonaniu to "BBC Radio 1 Essential Mix" taki rodzaj "trensu" jest w sam raz na imprezy domowki i co tam sobie chcecie ),
Ferry Corsten,
Kirsty Hawkshaw (ma za.... vocal),
David Newsum,
Menno de Jong,
Ronski Speed,
Blank And Jones (dobre maja sety z audycji radiowej "In the mix"),
M.I.K.E,
Simon Patterson,
Andrew Rose,
Johan Nilsson (polecam seta "Assorted Hard Trance Volume 9" ....... konkretna muza )
Dj Joop (dobry hard trance podchodzacy pod "lekki" hardstyle)
o reszcie gatunkow ktore lubie nie bede sie tak rozpisywal
ogolnie to bardzo interesuje sie elektroniczna muzyka (nie ukrywam ze mam jej duuuuuuuuuuuuzo [tak mi sie wydaje ] bo az ponad 400 setow od 30min. do 220min ;o nie liczac pojedynczych albumow...)
Ludziom ktorzy lubia muzyke elktroniczna polaczona ze spora iloscia gitar elektrycznych i tego typu intsrumentow polecam sety gatunku muzyki "Psychedelic Trance" (odrazu mowie ze to chyba najciezszy rodzaj trancu ":
"1200 Micrograms & Sun Project & Xenomorph & Radiotrance & Dark Soho & Crystal Method - Live At Vo"
lub cos bardziej ryjacego glowe :
"psytrance mix (dark nebula, menog, nexus,cosmo, h.ujaboy (omijam cenzue specjalnie),damage,silent horror,others)by e jamai"
to chyba na tyle jak ktos ma jakies pytania to pisac
btw. zastanawiam sie nad kupnem BEHRINGER BCD 3000 ewentualnie jak fundusze beda to
BEHRINGER DDM 4000 lub tez Korg Kaoss Pad 3 zna sie ktos na tym ;> (lubie sie bawic muzyka ale wspolczesne programy do mixowania sa zbyt plytkie nie wliczajac FL Studio do TWORZENIA muzyki. ) dlatego tez wole sprzet, a nie program P-C P-K - Czw 11 Wrz, 2008 06:56 @UP:
Psychedelic dobry jest. Infected mushroom, 1200 i troche lajtowiej shpongle. i jazda Puma - Czw 11 Wrz, 2008 07:21 Ja polecam rowniez Pendulum i The Prodigy koJOt - Czw 11 Wrz, 2008 09:57
Puma napisał/a:
Pendulum i The Prodigy
Prodigy to ja bym nie wrzucal do wora z reszta tej rabanki co byla wczesniej Prodig na polke reszta trash ^^
zelowana rewolucja w szortach, sorry ale Musialem Puma - Czw 11 Wrz, 2008 09:59 Omg Kojot "ciumkaj" hahaha
Jak elektornica to electronica wiec milcz mi tam i nie pyskuj!ritarded l. - Czw 11 Wrz, 2008 10:01 /add
Andy Hunter
Man with no Name
=]koJOt - Czw 11 Wrz, 2008 10:07
Puma napisał/a:
Omg Kojot "ciumkaj" hahaha
Jak elektornica to electronica wiec milcz mi tam i nie pyskuj!
Dobra, dobra ale musialem sie przykupac ^^ Z ekektroniki to jak juz
The Qemists - Stompbox ( Spor rmx.)
Desimala cala tworczosc w szczegolnosci Afterlife.
Generalnei lubie stare dobre dnb, z nieliniowa linia basu, bo cala reszta taka sama jest ,120 , 140bps i jazda [blehhh].Puma - Czw 11 Wrz, 2008 10:23 A ja moge polecic wszystkie sety z sunrise 2008, Before Sunrise Koszalin 2008, Before enTrance Zeppelin Hall 2008, enTrance 2008, Sunset Miusic Awards 2008 jakby ktos chcil to na pw info Moras - Czw 11 Wrz, 2008 11:47 http://pl.youtube.com/watch?v=Vd3tm6TEaSQ