CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - SUCHAWKI NIEDZIALAJO !
Sinecod - Pią 19 Wrz, 2008 10:32
MIKAS napisał/a:
no tak... ale gorzej bedzie, jesli sie po zakupie okaze, ze to nie karta
ja nie wiem bo mnie np padly sloty PCI ... i nie chca dzialac a reszta smiga poprawnie wiec jak radzi Silna kobieta ..pozycz od kogos sprawdz ...a potem oddaj do serwisu aby ci formata zrobili no. 10 - Pią 19 Wrz, 2008 13:14 A moze Ci sie wtyczki poprzestawiali bez smiacia, ja mam po wymianie plyty cos takiego ze tam gdzie podlacza sie mic podlaczam glosniki,tam gdzie glosniki-sluchawki,tam gdzie sluchawki-mic inaczej nie dziala, powaga MIKAS - Pią 19 Wrz, 2008 13:21
no. 10 napisał/a:
A moze Ci sie wtyczki poprzestawiali bez smiacia, ja mam po wymianie plyty cos takiego ze tam gdzie podlacza sie mic podlaczam glosniki,tam gdzie glosniki-sluchawki,tam gdzie sluchawki-mic inaczej nie dziala, powaga
nie u mnie to bylo z dnia na dzien.no. 10 - Pią 19 Wrz, 2008 15:31
MIKAS napisał/a:
nie u mnie to bylo z dnia na dzien.
Ja tez tak mialem po przeinstalowaniu ster, jak mialem jakiegos wir. sprawdz,co Ci zalezypotek - Pią 19 Wrz, 2008 19:13 mikas daj adres na pw, wyślę Ci kartę dzwiękową bo mam jakąs na stanie której nie używam (jakiś creative)MIKAS - Sob 20 Wrz, 2008 10:48
potek napisał/a:
mikas daj adres na pw, wyślę Ci kartę dzwiękową bo mam jakąs na stanie której nie używam (jakiś creative)
Mam 2 zapasowe, tylko narazie nie chce mi sie z tym bawic Puma - Sob 20 Wrz, 2008 14:33 Yyyy nie kumam najpierw pisales ze nie bedziesz kupowac bo jak to nie to to pieniadze w bloto a teraz piszesz ze masz dwie ale Ci sie niechce bawic ... nie kumam ?MIKAS - Sob 20 Wrz, 2008 15:21 chodzilo o karte z innego komputera, ale dowiedzialem sie, ze nie mozna sobie ot tak wyjac,przelozyc i sprawdzic bo jest zintegrowana z plyta glowna blablalbpsychic - Sob 20 Wrz, 2008 15:37 jak bawiles sie w obudowie to zobacz, czy nie jest cos powyginane na karcie itp
najlepiej bedzie jak od jakeigos kumpla pozyczysz karte i sprawdzisz Puma - Sob 20 Wrz, 2008 19:12 psychik ale ja juz mu top pisalam tylko mu sie nie chce to po co ten temat ?