te b@Mc[PL]mp3 + lag=slaba forma+chory naucz sie czytac jełopie bo nie mam i tylko l,a co? zabolalo bo masz je? akurat je sluchalem i nic specjalnego : -) ,a opieram sie na opiniach ludzi z roznych for bo akurat sie troche tym interesuje wiec stfu, kkthxbye.
orion nie wspomniales o tym ze moga byc niepchelki
z tego co wymieniles to kossy ksc75 ciesza sie dobra opinia co do cena/jakosc
musisz troche wieksze kryteria napisac bo dajesz nagle dokanalowki,potem pchelki ,a tu nagle nauszne.
pzdrorion151 - Wto 23 Wrz, 2008 21:21 heh bo stwierdziłem ze w dokanałowych mały wybór jest, pchełki w sumie srednio mi pasują bo jakoś zawsze mnie uwierały itp. Mogą być tez nagłowne, bo wiem ze grają dużo lepiej, od dokanałowych i pchełek.bamc - Wto 23 Wrz, 2008 21:22
te b@Mc[PL]mp3 + lag=slaba forma+chory naucz sie czytac jełopie bo nie mam i tylko l,a co? zabolalo bo masz je? akurat je sluchalem i nic specjalnego : -) ,a opieram sie na opiniach ludzi z roznych for bo akurat sie troche tym interesuje wiec stfu, kkthxbye.
dobra indyk nie spinaj sie tak bo Ci guma w majtach strzeli.. nie zabolało bo ja mam Shure'y E500.. To zanim sie bedziesz opiniował "opiniami ludzi z różnych for" to poszukaj na forach specjalistycznych bo na forum brawo oraz fotka.pl bedziesz mial bardzo subiektywne opinie!lnk - Wto 23 Wrz, 2008 21:46 cool,masz shure i z czym one graja specjalisto?
widac jakie fora przegladasz skoro polecasz te soniaki sp3cjalist0 z subiektywna opinia ;- )orion151 - Wto 23 Wrz, 2008 22:03 mam pytanko, czy jest szansa ze uda się zakupić taniej jakieś słuchawki w Anglii ?
edit:
#just
pisalem na szybko i zapomnialem o jednym wyrazie ;padaxdk - Wto 23 Wrz, 2008 22:59
orion151 napisał/a:
mam pytanko, czy jest szansa ze uda się zakupić jakieś słuchawki w Anglii ?
a co myślisz, że anglicy chodzą z głośnikami na barkach nie dość, że kupisz to jeszcze bedziesz mógł się targować po Polsku.neverling~ - Śro 24 Wrz, 2008 08:09 Temat postu: Re: Słuchawki do 100 zł
orion151 napisał/a:
- są bardzo czułe na dotknięcia kabla, każde dotkniecie słychać
- strasznie się plączą
Każdy kabel z gumy przy słuchawkach kanałowych tak będzie miał.
Jedyne słuchawki, które mają kabel z materiału (nie wiem czy dobrze to napisałem, wiem że takowe istnieją ) nie będą miały tych cech ale od razu cena idzie w górę.
Sam posiadam słuchawki EP-630 i też mnie to denerwuje Puma - Śro 24 Wrz, 2008 09:30 Temat postu: Re: Słuchawki do 100 zł
neverling~ napisał/a:
orion151 napisał/a:
- są bardzo czułe na dotknięcia kabla, każde dotkniecie słychać
- strasznie się plączą
Każdy kabel z gumy przy słuchawkach kanałowych tak będzie miał.
Jedyne słuchawki, które mają kabel z materiału (nie wiem czy dobrze to napisałem, wiem że takowe istnieją ) nie będą miały tych cech ale od razu cena idzie w górę.
Sam posiadam słuchawki EP-630 i też mnie to denerwuje
Tak, to jest tak jakby sznurowka haha mam takie sluchawki i powiem ze sa good orion151 - Śro 24 Wrz, 2008 12:52 ale EPki mają tą czułość strasznie podwyższona jak nie dotykasz kabla to jest ok, ale jakieś małe otarcia, puknięcia strasznie denerwują
i jak dla mnie zbyt bardzo wygłuszały otoczenie zewnętrzne, przy średnim poziomie głośności wcale nie słychać co się dzieje dookoła, parę razy prawie pod samochód wskoczyłem ale dla użytkowników komunikacji miejskiej to pewnie plus, bo nie trzeba słuchać osób będących w tym samym pojeździe