CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Ink i Desperado
lnk - Pią 26 Wrz, 2008 14:32
Moras napisał/a:
jezeli ma byc podtrzymana konsekwencja w banowaniu, to po drugim banie juz perma rozdajemy, a ten którym jest?
WEGier wspomnial tez o prowokowaniu mnie,jak juz tak szczegolowo lecimy : -)no. 10 - Pią 26 Wrz, 2008 14:35
bamc napisał/a:
to zalezy bo dla niektorych w tym np. dla mnie odzywka w stylu "Twoj stary" jest jak "chyba ty!" taka odpyskówka na odczep
To Ty chyba jakiś głupi jesteś,jak ja się wychowywałem (jeżeli mogę tak mówić biorąc pod uwagę młody wiek) nie mówiono nawet g o w n o, bo uważano to za przekleństwo i to było dobre. A spójrz teraz na dzieci w wieku 10-15 lat nawet się nie chce komentować. A przymykając oko na odzywki typu Twoj stary/stara, dajesz zezwolenie na "wpuszczenie ich w obieg" co za pare lat doprowadzi do tego ,że wulgaryzmy będą przeważały w każdym zdaniu prostego człowieka,co się wiąże z szeeeerzenieeem chamstwa.
bamc napisał/a:
co to za roznica jak go obrazil... kazda akcja pociaga reakcje... obronil sie tak jak umial.
Byłem w tym czasie i dla mnie ewidentnie był lnk prowokowany. Jestem po jego stronie
Tego nawet mi się nie chce komentować.orion151 - Pią 26 Wrz, 2008 14:38 bylem wcześniej na serwerze i desperado ciągle rzucał k.... i wyzywał innych od botów, cheaterów itp. wiec nie dziwię się z ink tak zareagował, sam miałem ochotę mu już coś napisać. Desperado ewidentnie szukał zaczepki.bamc - Pią 26 Wrz, 2008 14:39
no. 10 napisał/a:
bamc napisał/a:
to zalezy bo dla niektorych w tym np. dla mnie odzywka w stylu "Twoj stary" jest jak "chyba ty!" taka odpyskówka na odczep
To Ty chyba jakiś głupi jesteś,jak ja się wychowywałem (jeżeli mogę tak mówić biorąc pod uwagę młody wiek) nie mówiono nawet g o w n o, bo uważano to za przekleństwo i to było dobre. A spójrz teraz na dzieci w wieku 10-15 lat nawet się nie chce komentować. A przymykając oko na odzywki typu Twoj stary/stara, dajesz zezwolenie na "wpuszczenie ich w obieg" co za pare lat doprowadzi do tego ,że wulgaryzmy będą przeważały w każdym zdaniu prostego człowieka,co się wiąże z szeeeerzenieeem chamstwa.
TY chyba mnie nie zrozumiales... nie oceniam tego czy to dobre czy zle tylko ze nie traktuje tego jako wjazd na rodzine, tylko odpyskowke w stylu "chyba TY!"lnk - Pią 26 Wrz, 2008 14:44 morasie ale jeden problem jest bo akurat nie bylo admina i zeby sie za przeproszeniem ***cenzura*** ode mnie to tak odruchowo napisalem,a pech chcial ze akurat aqq wszedl kiedy on napisal do mnie lamus ,a ja odpowiedzialem jak odpowiedzialem.
A co do zaczepek to prawda ze bylem nr1 i pewnie nadal jestem ale od jakiegos czasu przestalem i nawet sie nie odzywam jak wchodze na serwer tylko gram.Wiadomo ze sa sytauacje czasem jak glupio zgine ze napisze te "wow" ale to juz kazdy zna badz bedzie jakas spinka ale bez wyzwisk.Napewno bylo lepiej z moim zachowaniem niz kiedys;- )no. 10 - Pią 26 Wrz, 2008 14:45
bamc napisał/a:
TY chyba mnie nie zrozumiales... nie oceniam tego czy to dobre czy zle tylko ze nie traktuje tego jako wjazd na rodzine, tylko odpyskowke w stylu "chyba TY!"
Więc źle to odbierasz. Od kiedy to Twoj stary oznaczy chyba ty? Najmocniej przepraszam ale : buahahah a banan w Twoim słowniku co oznacza? stół? chyba ty-chyba ty, twoj stary-twoj stary
Do bamca niżej: Tak, oczywiście,wierzę,wręcz zapierająca dech w piersi wypowiedź bardzo bliska prawdyMoras - Pią 26 Wrz, 2008 14:51 Chlopaki ale moze na gg sobie porozmawiacie jak chcecie sobie w tym temacie dyskusje jakies prowadzic..?
@lnk
no jak pech to pech, ale logi beda to moze nawet banika zdejmą bamc - Pią 26 Wrz, 2008 15:30
no. 10 napisał/a:
bamc napisał/a:
TY chyba mnie nie zrozumiales... nie oceniam tego czy to dobre czy zle tylko ze nie traktuje tego jako wjazd na rodzine, tylko odpyskowke w stylu "chyba TY!"
Więc źle to odbierasz. Od kiedy to Twoj stary oznaczy chyba ty? Najmocniej przepraszam ale : buahahah a banan w Twoim słowniku co oznacza? stół? chyba ty-chyba ty, twoj stary-twoj stary
sory ale ja starym nie okreslam rodzicow, twoj stary to moze byc telewizor a twoja stara to moze byc pralka. Ojciec/tata, matka/mama inne formy nie obowiązują.. pozdroAqq - Pią 26 Wrz, 2008 17:48
orion151 napisał/a:
bylem wcześniej na serwerze i desperado ciągle rzucał k.... i wyzywał innych od botów, cheaterów itp. wiec nie dziwię się z ink tak zareagował, sam miałem ochotę mu już coś napisać. Desperado ewidentnie szukał zaczepki.
co to za tłumaczenie w ogole ? powtarzam, powtarzam i powtórze jeszcze raz! Ink jestes stalym bywalcem na forum, jestes tutaj dlugo, dluzej niz ja i nie powinienem ci nawet przypominac jak powinienes sie zachowywac i jak powinienes sie zachowac w takiej sytuacji... wiekszosc stalych graczy b1 pisalo, pisze skargi na playerow ktorzy nagminnie obrażają ich osobe, mogłes i ty to zrobic a tak kara obustronna ten ban i tak jest lekkim banem za całokształt
[ Dodano: Pią 26 Wrz, 2008 18:54 ]
bamc napisał/a:
no. 10 napisał/a:
bamc napisał/a:
sory ale ja starym nie okreslam rodzicow, twoj stary to moze byc telewizor a twoja stara to moze byc pralka. Ojciec/tata, matka/mama inne formy nie obowiązują.. pozdro
bamc my wiemy ze lubisz Ink'a bronisz go zapierajac sie nogami i rekami ale to jak powinien sie zachowac ciebie nie dotyczy, zwroc uwage na to jak jest u nas na serwerze, wez pod uwage wszystkie mozliwosci i wtedy wysnuwaj wnioski i nie pisz mi tu ze ban sie nie nalezy bo za takie teksty ludzie byli karani o wiele surowiej...mogl napisac skarge, tylko czemu tego nie zrobil ? i teraz ktoś śmie twierdzic że ban nie słusznie no ludzie!, trzeba bylo myslec przed a nie po, kazdy zna zasady kto u nas troche gra...
Kod:
co to za roznica jak go obrazil... kazda akcja pociaga reakcje... obronil sie tak jak umial.
no i dlatego zostaje rowniez ukarany!
to ze np. szedles z kolegami po piwie i jeden z nich bardziej narwany postanowil zaczepic chlopaka na przystanku, kopie go w ryj policja dowiaduje sie kto bral w tym udzial, wszystkich was wzywaja i jak sie tlumaczysz ? ze go nie kopales bo przeciez tylko stales z boku i sie patrzyles ? zostajesz tak samo ukarany jak ten co go kopal tyle ze w mniejszym stopniu...(przykład)
Cytat:
nie jest mowa o caloksztalcie tylko o tym ze mnie prowokowal i obrazal ,a ja sypnalem jeden tekst wiec nie wyolbrzymiaj; -)
strasznie co poniektórzy przezywaja ten tekst, wiem dobrze ze nie powinienem tego pisac ale jak widac w pierwszym poscie napisal:
kretyn: lamus
ja: twoj stary
a tu piszecie jakbym powiedzial ze jego matka sie puszcza,a ojciec go bil codziennie czy cos w ten desen.
i jeszcze jedno,
jakbym naprawde czul sie ze mu ostry pocisk zrobilem po rodzicach to nawet bym tu nie pisal, ale sam z siebie bym tego nie napisal, a tym bardziej jego to nie urazilo tylko jeszcze bardziej sie nakrecil na wyzywiska.
a co do banow za wyzywanie, to niech ktos mi da linka do tematu gdzie dostal ktos bana za podobna sytuacje bo z tego co pamietam to bany byly tylko za przesadzony pocisk po rodzicach.
ja juz nawet nie mam siły tłumaczyc... dostales go w mniejszym stopniu niz chlopak z ktorym sie wyzywales, na poczatku dalem ci perma odruchowo, pozniej odrazu zmniejszylem do 3tyg bo na perma to stanowoczo za malo ale dla mnie jestes współwinny i dlatego ukarany...było pisać skarge! dla mnie to juz OT niech S@ zrobią co uwazaja za słuszne.lnk - Pią 26 Wrz, 2008 17:58 nie jest mowa o caloksztalcie tylko o tym ze mnie prowokowal i obrazal ,a ja sypnalem jeden tekst wiec nie wyolbrzymiaj; -)
strasznie co poniektórzy przezywaja ten tekst, wiem dobrze ze nie powinienem tego pisac ale jak widac w pierwszym poscie napisal:
kretyn: lamus
ja: twoj stary
a tu piszecie jakbym powiedzial ze jego matka sie puszcza,a ojciec go bil codziennie czy cos w ten desen.
i jeszcze jedno,
jakbym naprawde czul sie ze mu ostry pocisk zrobilem po rodzicach to nawet bym tu nie pisal, ale sam z siebie bym tego nie napisal, a tym bardziej jego to nie urazilo tylko jeszcze bardziej sie nakrecil na wyzywiska.
a co do banow za wyzywanie, to niech ktos mi da linka do tematu gdzie dostal ktos bana za podobna sytuacje bo z tego co pamietam to bany byly tylko za przesadzony pocisk po rodzicach.
edit:
skoro Ty o bamcu tak napisales to ja tez cos wspomne.
Na razie zauwazylem tylko ze najbardziej na banie zalezy tym osobom co kiedys mielismy spinki, to tak na marginesie ;- )