CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Rady dla panów
P-C P-K - Śro 08 Paź, 2008 07:41
qBert napisał/a:
Nie pozwól aby kobieta wykupiła darmowy numer na Twoją komórkę
= kontrol co 15 minut. I weź gdzieś pójdź na browar z kumplami.v1ncent - Śro 08 Paź, 2008 23:55 A ona i tak zawsze pamięta różne daty o których już dawno zapomniałeś.
PrzywyknijkoJOt - Czw 09 Paź, 2008 21:25 Hmm.. nie liczac tego ze moja kobita wyznaje zasade "teraz! juz! natychmiast!" co do mojego przebywania przy niej to ja takich problemow nie mam ^^ z moja kobieta wyzwolona Atalaru - Nie 02 Lis, 2008 21:34 Kochanie, dla zasady nie całuję w usta kiedy śmierdzę wódką.Teraz, już, natychmiast dotyczy sytuacji, w których:kończą się fajki, a ktoś musi po nie iść albo...sam wiesz kiedy W każdym razie nie zmuszam Cię do przebywania ze mną- sam zawsze przyjeżdżasz.Wystarczy tylko, że ładnie poproszę... bamc - Nie 02 Lis, 2008 21:44
Atalaru napisał/a:
Kochanie, dla zasady nie całuję w usta kiedy śmierdzę wódką.Teraz, już, natychmiast dotyczy sytuacji, w których:kończą się fajki, a ktoś musi po nie iść albo...sam wiesz kiedy W każdym razie nie zmuszam Cię do przebywania ze mną- sam zawsze przyjeżdżasz.Wystarczy tylko, że ładnie poproszę...
Ty palisz? :okoJOt - Nie 02 Lis, 2008 23:57 JA tez sie wlasnie dowiedzialem
[ Dodano: Nie 02 Lis, 2008 23:58 ]
Atalaru napisał/a:
sam zawsze przyjeżdżasz.Wystarczy tylko, że ładnie poproszę...
No to mi pojechalas xd i po frytkach Aqq - Pon 03 Lis, 2008 00:09
koJOt napisał/a:
JA tez sie wlasnie dowiedzialem
[ Dodano: Nie 02 Lis, 2008 23:58 ]
Atalaru napisał/a:
sam zawsze przyjeżdżasz.Wystarczy tylko, że ładnie poproszę...
No to mi pojechalas xd i po frytkach
hahahah Karolina moze Kojot reaguje na pstrykniecie palcami ? Kojot teraz ja sprobuje:
pstryk,pstryk < zrob obiad, pozmywaj naczynia Atalaru - Pon 03 Lis, 2008 00:26 Zadziałało? Jeżli nie spróbuj wystawić noge spod kołdry Albo lepiej: pokaż klate! no. 10 - Pon 03 Lis, 2008 12:13 jak idziesz gdzies do clubu i kobieta chce isc z toba nigdby nie odpowiadaj "na chj mi drewno w lesie" bo sie obraziadaxdk - Pon 03 Lis, 2008 12:16