CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..
MIKAS - Pią 10 Paź, 2008 15:35 mnie wqr... jak ktos sie wlecze przede mna chodnikiem,ktory jest na tyle waski, ze nie ma jak tej osoby wyprzedzic. Moj normalny chod jest mniej wiecej dwukrotnie szybszy niz ma reszta ludzi ;d Zawsze mam ochote takiej osobie zasadzic kopa, zeby ruszyla swoje cztery litery P-C P-K - Pią 10 Paź, 2008 16:49 Mnie wkurza jak wchodze do metra, jade w dol schodami i jakas k***a przedemna zajmie lewy pas. Mi juz odjezdza ostatnie metro i moglbym sobie predziutko zbiec i nim pojechac, a taki zawalidroga se staje i ani rusz. Najczesciej jakies prochno. I jeszcze sie pluje jak sie zwroci uwage.
Wkurza mnie tez jak stare baby pchaja sie do autobusu na petli. Jeszcze ze 20 osob czeka do wyjscia a takie babsko sie wp****a zeby tylko miejsce zajac.ciasteczkowy - Pią 10 Paź, 2008 17:09
ritarded l. napisał/a:
Mnie wku wiaja placzace dzieci. Mam ochote oddactakie do aborcji mimo, iz juz urodzily sie.
A myślałem że tylko ja jestem nienormalny
W ogóle to nienawidzę ludzi Sinecod - Pią 10 Paź, 2008 17:20 mnie wkurza wasz temat dlatego sobie dodam go do ignorowanych ..
pieprzeni maruderzy o!qBert - Pią 10 Paź, 2008 17:35
ciasteczkowy napisał/a:
W ogóle to nienawidzę ludzi
to jest moja maksyma (z lekką korektą) od dawna
Nienawidzę obcych ludzi.Puma - Pią 10 Paź, 2008 22:11 mnie ***cenzura*** stare baby co sapia nad uchem w autobusie ;/ i te stare babska co kiedys sie puszczaly na lewo i prawo z byle kim a na starosc dewotki ***cenzura*** i dyktuja komus zycie ;/ no i jeszcze jak sie koncza papierosy i musze isc do sklepu oraz brak kawy z samego rana P-C P-K - Pią 10 Paź, 2008 22:29 AAAAA no tak, jak sie koncza szlugi, to jest denerwujace rzeczywiscie. Jak sie konczy browar, jak sie konczy wóda. Jak sie koncza zajecia i mozna isc na browar to jest z kolei bardzo przyjemnie.ritarded l. - Sob 11 Paź, 2008 08:02 Mnie wkurza jak po robocie nie moge isc na browar tylko jeszcze musze na cwiczenia na uczelni no. 10 - Sob 11 Paź, 2008 08:03 mnie denerwuja ludzie,ktorzy uwazaja ze 1 kapiel w tygodniu to w sam raz-siedzi ci taki i smierdzi do ciebie bezczelnie az masz ochote mu wykuwic. denerwuja mnie przewrazliwione emocjonalnie dziewuchy , idzie ci taka ulica i nagle w pisk ' OOOO PEESSSIIIOOOO" az mam ochote tego "pesia" w dupe kopnac zeby wyc przestala. denerwuje mnie jak na serwer wchodzi szefo. denerwuje mnie glos pumy. denerwuje mnie jak wypije kawe i dopiero zdam sobie sprawe ze nie mam czym popalic tej kawy. denerwuje mnie jak przychodze na przystanek 2 minuty po wyznaczonym czasie,ludzi nie ma wiec wnioskuje ze sie spoznilem, odchodze od przystanku na tyle ze juz dobiec nie zdaze i autobus przyjezdza. denerwuje mnie jak ktos mi cos wciska typu : misiek oj zjedz cos jeszcze,misiek oj kup sobie te spodnie, misiek te perfumy beda dla ciebie lepsze - sam wiem czego krwa chce cdnw0mbat - Sob 11 Paź, 2008 08:24
ritarded l. napisał/a:
Mnie wku wiaja placzace dzieci.
mnie to raczej wszystkie bachory takie do 15 roku zycia
Cytat:
denerwuje mnie glos pumy
do tego dodam jeszcze te jej nic nie wnoszace do tematu durne posty zeby tylko nabic nastepnego lub zaspamowac normalnie mam wtedy ochote wyj...c monitor przez okno